Hyundai Acties

Hyundai gaat voorop!

De nieuwste generatie waterstofauto
Hyundai Nexo
Rijklaar vanaf
€ 69.995,-

Hyundai Nexo

De nieuwe Hyundai Nexo rijdt op waterstof. Deze Hyundai wordt elektrisch aangedreven met een brandstofcel en kan tot 665 kilometer op een volle tank waterstof rijden. De Nexo is geheel emissievrij waardoor er geen schadelijke stoffen (C02) vrijkomen. Kom kennis maken met deze nieuwe waterstof auto van Hyundai.

Een schonere toekomst met de Nexo

Een innovatieve elektrische auto met brandstofceltechnologie en futuristische design, zo kunnen wij de Hyundai Nexo als beste omschrijven. Afgezien van water(damp) kent de NEXO geen uitstoot. Sterker nog, tijdens het rijden filtert en zuivert hij de lucht. De NEXO zorgt dus voor minder fijnstofvervuiling. De gezuiverde lucht die niet naar de brandstofcel stroomt, verlaat de NEXO schoner dan die daarvoor was binnengekomen. Het touchscreen geeft de bereikte hoeveelheid luchtzuivering en CO2-reductie weer.

Tijdens een proefrit kom je achter de geweldige rijprestaties van de Nexo. Geniet van het 12,3-inch infotainment systeem waar alle essentiële informatie wordt weergegeven. De premium geluidsinstallatie van KRELL biedt een ongekend hoge geluidskwaliteit. Afhankelijk van de uitvoering beschikt de Nexo over een breed schuif-/kanteldak. Met de verwarmbare en geventileerde stoelen kun je het lekker koel of aangenaam warm maken. Daarnaast beschikt deze Hyundai over tal van veiligheidssystemen die het rijden nog comfortabeler maken.

Ruime Bagageruimte

Geniet van de ruimte die de nieuwe Nexo te bieden heeft. Er zijn voldoende opbergmogelijkheden en een bagageruimte van wel 461 liter. De in delen neerklapbare achterbank (60:40) is volledig vlak neer te klappen voor extra flexibiliteit en bagageruimte wanneer je die nodig hebt.

Standaard voorzien van o.a.

  • Digitale Radio (DAB+)
  • Hellingassistent (HAC)
  • Grootlichtassistent (HBA)
  • Autonome parkeerassistent (RSPA)
  • Smart Parking Assist System (SPAS)
Rijklaar vanaf
€ 69.995,-
Gratis offerte
Disclaimer

© 2024 – Alle rechten voorbehouden. Bovenstaande prijs is een adviesprijs, inclusief inruilpremie, btw en bpm en alle kosten die gemaakt moeten worden om uw auto rijklaar te maken, exclusief metallic lak en afleverpakket. De afbeelding kan afwijken van het aangeboden model. Type – en vormgevingsfouten voorbehouden.

HomeHyundaiActiesHyundai Nexo