Hyundai Acties

Hyundai gaat voorop!

Van
€ 45.895,-
Nu voor
€ 42.895,-

Hyundai IONIQ 6

De nieuwe Hyundai IONIQ 6 is 100% elektrisch. Dit nieuwe model staat symbool voor een nieuw tijdperk van duurzame innovatie en elektrische mobiliteit. Het gestroomlijnde ontwerp bied veel ruimte. Deze elektrische Hyundai kan 614 kilometer volledig elektrisch rijden. Het opladen van de IONIQ 6 gaat ultrasnel, in slechts 15 minuten kan de batterij opladen om weer 351 kilometer te kunnen rijden.

Deze volledig elektrische sedan is voorzien van de nieuwste technologie. Dit nieuwe model heeft een dashboard bestaat uit een 12-inch full-touch infotainmentscherm en een 12-inch digitaal cluster dat toegang biedt tot geavanceerde technologieën. Het BOSE Premium audiosysteem met acht speaker zorgen voor een optimale luisterervaring. Ervaar de ruimte die de nieuwe IONIQ 6 te bieden heeft tijdens een IONIQ 6 proefrit. Er zijn voldoende opbergmogelijkheden en een bagageruimte van wel 401 liter. Voorin is er een extra opbergmogelijkheid (tot 45 liter) gecreëerd waar zich normaal gesproken de verbrandingsmotor bevindt.

Van
€ 45.895,-
Nu voor
€ 42.895,-
Offerte aanvragen
Onze voorraad

Onze voorraad Hyundai IONIQ 6

Bekijk hier onze voorraad. Ziet u hier uw toekomstige IONIQ 6 staan?

Disclaimer

© 2024 – Alle rechten voorbehouden. De actie is geldig zolang de voorraad strekt. Bovenstaande prijs is een adviesprijs, inclusief inruilpremie, btw en bpm en alle kosten die gemaakt moeten worden om uw auto rijklaar te maken, exclusief metallic lak en afleverpakket. De afbeelding kan afwijken van het aangeboden model. Type – en vormgevingsfouten voorbehouden.

HomeHyundaiActiesHyundai IONIQ 6