Hyundai Acties

Hyundai gaat voorop!

Iconisch model
Hyundai IONIQ 5

Hyundai IONIQ 5

De Schoonheid van Elektrische Innovatie

Een Uitzonderlijk Design

De vernieuwde IONIQ 5 biedt een verfrissende, nieuwe kijk op elektrische auto’s met een uitgesproken en gedurfd design. Geïnspireerd door het futuristische en iconische ontwerp van de Concept 45 EV, presenteert de IONIQ 5 een opvallend lijnenspel dat een eerbetoon is aan Hyundai’s rijke designerfgoed, maar dan opnieuw ontworpen voor de toekomst.

Dankzij de lange wielbasis en de vlakke bodemvloer, creëert de IONIQ 5 een zeer ruim interieur, zowel voorin als achterin. Hyundai noemt dit de ‘Smart living space’ (slimme leefruimte), wat betekent dat het interieur is ontworpen om maximaal comfort en functionaliteit te bieden. Deze minimalistische benadering, met strakke lijnen en een duidelijke focus op ruimte, zorgt voor een ongeëvenaarde rijervaring die zowel functioneel als esthetisch aantrekkelijk is.

Verbazingwekkende Technologieën

De IONIQ 5 zit boordevol innovatieve veiligheids-, comfort- en connectiviteitsfuncties die de manier waarop we naar elektrische auto’s kijken, herdefiniëren. De Connected Car Navigation Cockpit (ccNC) is een perfect voorbeeld van de geavanceerde technologieën in de IONIQ 5. Deze cockpit maakt niet alleen Over-The-Air (OTA) software-updates mogelijk, maar biedt ook geavanceerde graphics en een naadloos ‘samenspel’ tussen de displays.

Een ander indrukwekkend aspect van de IONIQ 5 is het Intelligent Front-lighting System (IFS), dat de lichtbundel van de LED-koplampen automatisch en in real-time aanpast aan de wegomstandigheden. Dit zorgt ervoor dat tegenliggers niet worden verblind, wat de veiligheid tijdens nachtelijke ritten aanzienlijk verhoogt.

Daarnaast is de vernieuwde IONIQ 5 uitgerust met de nieuwste veiligheids- en rijassistentiesystemen van Hyundai Smart Sense. Deze omvatten onder andere de Blind-spot View Monitor (BVM) en de Surround View Monitor (SVM), die een 360-graden vogelperspectief van de omgeving van de auto bieden. Bovendien zorgt de aanwezigheid van zeven airbags, inclusief een airbag tussen de voorstoelen, voor optimale veiligheid van de inzittenden.

Met een indrukwekkende actieradius tot wel 570 km (WLTP) en revolutionaire technologieën, is de IONIQ 5 niet alleen klaar om je verder te brengen, maar doet dit ook op een manier die veiligheid, comfort en innovatie combineert. Dit maakt de IONIQ 5 een voortrekker in de wereld van elektrische voertuigen.

 

INRUILWAARDE WETEN?

Wil jij weten wat jouw auto oplevert? Doe een gratis taxatie en ontvang direct een persoonlijk inruilvoorstel voor een nieuwe Hyundai IONIQ 5.

Standaard voorzien van o.a.

  • Cruise Control met Stop & Go-functie, snelheidslimiet, navigatieondersteuning, adaptief (NSCC)
  • Highway Driving Assist (HDA)
  • Bandenspanningcontrolesysteem (TPMS)
  • ABS, ESC, Hellingassistent, Multi Collision Brake System
  • Noodremassistent (FCA 1.5) met voetganger- en fietserherkenning
Nu voor
€ 42.995,-
Offerte
Onze voorraad

Onze voorraad Hyundai IONIQ 5

Bekijk hier onze voorraad. Ziet u hier uw toekomstige IONIQ 5 staan?

Disclaimer

© 2024 – Alle rechten voorbehouden. De actie is geldig zolang de voorraad strekt. Bovenstaande prijs is een adviesprijs, inclusief inruilpremie, btw en bpm en alle kosten die gemaakt moeten worden om uw auto rijklaar te maken, exclusief metallic lak en afleverpakket. De afbeelding kan afwijken van het aangeboden model. Type – en vormgevingsfouten voorbehouden.

HomeHyundaiActiesHyundai IONIQ 5