Hyundai Acties

Hyundai gaat voorop!

Van
€ 23.995,-
Nu voor
€ 21.995,-
Private lease
€ 359,-

Hyundai i20

De nieuwe Hyundai i20 heeft een sportieve en stijlvolle uitstraling. Het kenmerkende front is voorzien van luchtinlaten en een indrukwekkende grille met een ruitvormig raster. Het interieur is vernieuwd en met hoogwaardig materialen afgewerkt. Je kan deze Hyundai op tal van manieren personaliseren. Kies de stijl die bij jouw past. Met het 10,25 inch digitaal instrumenten paneel heb je eenvoudig toegang tot de functies van de auto, het infotainment- en navigatiesysteem. Het technologisch geavanceerde interieur van de nieuwe Hyundai i20 is ontworpen voor het digitale tijdperk. Alle aandacht gaat uit naar het dashboard dat voorzien is van een 10,25 inch instrumentenpaneel. Daarnaast is deze Hyundai voorzien van tal van veiligheidssystemen die het rijden nog comfortabeler maken. Ervaar de Hyundai i20 zelf tijdens een proefrit. 

 

INRUILWAARDE WETEN?

Wil jij weten wat jouw auto oplevert? Doe een gratis taxatie en ontvang direct een persoonlijk inruilvoorstel voor een nieuwe Hyundai i20.

Standaard voorzien van o.a.

  • Digitale radio (DAB+)
  • Verwarmbare buitenspiegels
  • Cruise control met snelheidslimiet
  • Actieve rijbaanassistentie (LKA) met haptische feedback
  • Noodremassistent (FCA) met voetganger- en fietserherkenning
Van
€ 23.995,-
Nu voor
€ 21.995,-
Gratis offerte
Liever private lease?
€ 359,- p/mnd
Onze voorraad

Onze voorraad Hyundai i20

Bekijk hier onze voorraad. Ziet u hier uw toekomstige i20 staan?

Disclaimer

© 2024 – Alle rechten voorbehouden. De actie is geldig zolang de voorraad strekt. Bovenstaande prijs is een adviesprijs, inclusief inruilpremie, btw en bpm en alle kosten die gemaakt moeten worden om uw auto rijklaar te maken, exclusief metallic lak en afleverpakket. De afbeelding kan afwijken van het aangeboden model. Type – en vormgevingsfouten voorbehouden.

HomeHyundaiActiesHyundai i20