Ford zomercheck voor slechts € 19,95

We kunnen er weer op uit deze zomer! Heb je ook zo’n zin om met jouw Ford op pad te gaan? Laat dan eerst je banden, verlichting en airco checken. En wat dacht je van handige accessoires of de FordPass app vol slimme services voor onderweg?

Ford zomercheck

Laat jouw Ford controleren door onze onderhoudsspecialisten. Voor slechts € 29,- lopen wij de auto na op 16 vitale punten, zoals de accu, remmen en verlichting. Ook geven wij je graag veiligheidstips en advies over de verplichte veiligheidsuitrusting in Europese vakantielanden. Een prettig idee, met alle zomerse kilometers voor de boeg. Maak daarom nu een afspraak voor een Ford zomercheck.

Werkplaatsafspraak

Fris ook je airco op

Houd je hoofd koel. Tijdens een Airco Service controleren en reinigen we alle onderdelen van je aircosysteem. Zo blijft je auto fris en voorkom je nare verrassingen en mogelijke dure reparaties.

Ontdek de accessoires

Neem je veel spullen of fietsen mee? Wij hebben handige accessoires zoals dakdragers, dakkoffers en fietsendragers voor je. Daarmee komt alles makkelijk en veilig samen met jou op je bestemming! Of kies bijvoorbeeld voor een rubberen bagagemat. Bagagematten zijn ontworpen om de interieurbekleding goed te beschermen. Ze zijn gemaakt voor stevig gebruik en houden met hun opstaande randen de bagageruimte schoon en droog.

Bekijk accessoires

Ford zomercheck

 

HomeFordWerkplaatsactiesFord zomercheck