Is jouw Ford klaar voor de herfst?

Geniet van jouw Ford

Laarzen in de gang, regenjas aan de kapstok en paraplu bij de deur: jij bent klaar voor de herfst. Maar hoe zit het met jouw Ford: is hij klaar voor mist, regen, gladheid en bladeren op de weg? Kom even langs voor een check. Dan ga je met zekerheid de weg op dit najaar. Maak eenvoudig via onderstaande button een afspraak.

Werkplaatsafspraak

Zijn je remmen nog goed?

Zeker op herfstige wegen zijn je remmen belangrijk. Laat ze daarom tijdig controleren op slijtage. Dat is niet alleen veiliger, maar het kan je ook reparatiekosten besparen.

 

Bandenwissel

Wil je veilig de weg op deze herfst en winter? Zorg dan dat je goede banden hebt, zeker met de wisselende weersomstandigheden die ons te wachten staan. Met winterbanden ben je daar beter op voorbereid. Wacht dus niet te lang met wisselen!
Waarom winterbanden?
Met winterbanden rij je veiliger onder winterse omstandigheden. Al bij temperaturen onder de 7°C presteert een winterband beter dan een zomerband. Je hebt meer grip op de weg en je rijdt comfortabeler. Kies daarom voor winterbanden en maak direct een afspraak in onze werkplaats

Gratis Pechhulp

Kom je langs voor een Ford onderhoudsbeurt? Dan kun je daarna rekenen op gratis pechhulpservice in heel Europa. Dit betekent hulp ter plekke, alternatief vervoer, een vervangende auto of zelfs accommodatie voor een overnachting als dat nodig is. Dat geeft een gerust gevoel.

Werkplaatsafspraak

 

 

HomeFordWerkplaatsactiesFord Herfstcampagne 2021