Wassink Autogroep is Erkend Duurzaam 13 maart 2024

Groen nieuws! Wassink Autogroep is officieel Erkend Duurzaam gecertificeerd. Dit certificaat is aan ons uitgereikt door het Instituut voor Duurzame Mobiliteit (IvDM) en weerspiegelt onze toewijding aan duurzaamheid in de mobiliteitsbranche. Een certificering die wij dankzij de nauwe samenwerking tussen al onze collega’s, leveranciers en klanten behaald hebben.

Erkend duurzaam

Erkend duurzaam is hét duurzaamheidskenmerk van de mobiliteitsbranche. De certificering wordt uitgevoerd door onafhankelijke specialisten waarbij wij onder andere getoetst zijn op onze CO2-voetafdruk, het energiebeleid, de bedrijfsprocessen en het personeelsbeleid. Erkend Duurzaam is 100 procent objectief, hanteert de internationale ISO 26000-norm voor duurzaamheid en is een initiatief van het IvDM. Dit kennisinstituut is in 2008 opgericht door twee grote brancheverenigingen: BOVAG en de RAI Vereniging.

Keurmerk voor alle vestigingen

Wassink Autogroep heeft als een van de weinige grote dealers een Erkend Duurzaam certificaat ontvangen voor alle vestigingen. Daar zijn we trots op! Duurzaam ondernemen gaat namelijk veel verder dan alleen het milieu. Ook de dienstverlening, het personeel, inkoop, financiën en communicatie zijn belangrijke aspecten.

Daarnaast besteden wij veel aandacht aan het duurzaam inrichten van de werkplaats en het duurzaam omgaan met energie om zo onze uitstoot te verminderen en hiermee de druk op het milieu te verlagen.

Onderweg naar groen met Wassink Autogroep

Zonder mobiliteit staat alles stil. Duurzaamheid is echter een randvoorwaarde voor mobiliteit in de toekomst. Wassink Autogroep omarmt de overgang naar elektrisch rijden. Als merkdealer van 11 vooruitstrevende merken hebben we nu al een groot aanbod elektrische auto’s. Van volledig elektrisch tot hybride-uitvoeringen. Daarnaast adviseren we je graag over laadoplossingen en de installatie ervan. Ook voor klanten die de overstap nu nog niet willen maken, bieden wij tal van duurzame keuzes. Van betrouwbare occasions en zuinige bedrijfswagens tot elektrische auto’s.

HomeFordNieuwsWassink Autogroep is Erkend Duurzaam