Volledig elektrische e-Transit Custom 10 mei 2022

Ford introduceert de volledig elektrische E-Transit Custom. Hiermee zet Ford de volgende stap in elektrificatie.

De opbouw

De Ford E-Transit Custom is van de grond af aan opgebouwd om perfect te kunnen aansluiten bij de productiviteitsverhogende en waarde toevoegende bedrijfsoplossing. De bedrijfswagen wordt ondersteund via een uitgebreid platform door software en laad-service- en financieringsoplossingen van Ford Pro. Op deze manier wil Ford de inzetbaarheid verhogen en de bedrijfskosten verlagen. Het nieuwe lid van Ford Pro’s geëlektrificeerde line-up is een belangrijk onderdeel van de doelstelling van Ford om tegen 2035 een volledig emissievrije autoverkoop in Europa te realiseren.

Actieradius tot 380km

De compromisloze en volledig elektrische aandrijflijn van de Ford E-Transit Custom is goed voor een rijbereik tot 380 kilometer (WLTP), is geschikt voor DC-snelladen en doet geen concessies ten aanzien van het trekgewicht. Bovendien brengt de bedrijfswagen met behulp van geavanceerde connectiviteit de productiviteit op een hoger plan.

Elektrisch vermogen

Om een sublieme klantervaring te bieden is er veelvuldig gebruikgemaakt van de feedback en inzichten van gebruikers van bedrijfswagens. Bij de klantgerichte functionaliteiten hoort de ProPower Onboard-technologie die stroom kan leveren aan gereedschappen, verlichting en apparaten op locatie. De E-Transit Custom heeft een expressief design met afgewogen proporties. De bedrijfswagen zet het nieuwe designstandaard in zijn segment, door zijn krachtige en onderscheidende uitstraling en zijn volledige LED verlichting. Ford kondigde eerder dit jaar ook aan dat tegen 2024 de 2-tons E-Transit niet meer de enige elektrische bedrijfswagen zal zijn. Hij krijgt namelijk gezelschap van 4 andere volledig elektrische bedrijfswagens. Deze zullen als onderdeel van de iconische Transit-familie worden.

In medio september worden de prijzen van dit nieuwe model gepubliceerd. Naar staat de Ford E-Transit in de tweede helft van 2023 in de showroom.

 

 

Bron: https://fordmediacenter.nl/ford-pro-onthult-de-nieuwe-volledig-elektrische-e-transit-custom/
HomeFordNieuwsVolledig elektrische e-Transit Custom