Trekgewicht Mustang Mach-E verhoogd 3 oktober 2022

Ford maakt de Mustang Mach-E nog aantrekkelijker voor iedereen die de overstap naar elektrisch rijden wil maken. voortaan biedt de Mustang Mach-E een fors uitgebreid pakket aan rijhulpsystemen. Met de Mustang Mach-E kun je maximaal 600 km elektrisch rijden.

Elke Mustang Mach-E is voorzien van intelligent Automated Cruise Control en daarnaast zijn er al van mogelijkheden stylingsopties toegevoegd om de Ford verder te personaliseren. Verder beschikt elke Mustang Mach-E tegenwoordig over Active Park Assist 2.0. Dankzij 360-graden cameratechnologie kan de auto hiermee met één druk op de knop volledig automatisch inparkeren.

De uitvoering van Mustang Mach-E met Extended Range-batterij (netto 88 kWh) kan voortaan een zwaardere aanhanger of caravan trekken. Ford heeft namelijk het maximaal geremd trekgewicht verhoogd van 1.000 kg naar 1.500 kg3. Dit geldt zowel voor uitvoeringen met achterwielaandrijving als versies met all-wheel drive.

Nieuwe liefhebbers
De Mustang Mach-E overtuigt autoliefhebbers elektrisch te gaan rijden. Veel mensen kiezen voor Ford vanwege het elektrische rijplezier, de gedurfde styling en het rijbereik van Fords eerste volledig elektrische SUV. Ongeveer 88 procent van alle Mustang Mach-E eigenaren reed hiervoor in een auto van een ander merk

Nog meer opties
Met een breder aanbod aan uitrustingsniveaus en opties kan iedereen zijn of haar nieuwe Mach-E verder personaliseren. Zo is nu ook de Premium specificatie beschikbaar voor achterwiel aangedreven uitvoeringen met Extended Range-batterij (88 kWh). Dat betekent 19” lichtmetalen velgen, Adaptive LED-koplampen met Glare-Free Auto High Beam, achtvoudig elektrisch verstelbare voorstoelen en rode remklauwen in combinatie met zwarte stylingaccenten. Deze Premium specificatie was eerder alleen te vinden op all-wheel drive versies van de Mustang Mach-E. Het aanbod aan lichtmetalen velgen is uitgebreid met twee nieuwe designs en op alle uitvoeringen zijn de lakkleuren Vapor Blue en Carbonized Grey verkrijgbaar.

 

3 De maximale bagageruimte en laadcapaciteit kunnen worden beïnvloed door gewicht en gewichtsverdeling.
HomeFordNieuwsTrekgewicht Mustang Mach-E verhoogd