Ford service bedrijfswagens 11 juni 2021

Wat je ook onderneemt, stilstaan wil je nooit. Daarom biedt Ford je niet alleen betrouwbare bedrijfswagens, maar ook de beste service om te zorgen voor maximale inzetbaarheid en productiviteit. Zeker met het nieuwe FORDLiive.

Maak kennis met FORDLiive.

FORDLiive is een compleet servicepakket dat altijd verbonden is met jouw bedrijfswagen. Jij krijgt actuele informatie over de conditie van je bedrijfswagen zodat je op tijd onderhoud kunt regelen en de inzetbaarheid optimaliseert. We vertellen je graag meer over de voordelen voor jouw bedrijf en beantwoorden al je vragen. Neem contact op met een van onze vestigingen of maak een werkplaatsafspraak.

Smart Diagnostics

Als jouw bedrijfswagen met onze Transit Centra verbonden is, weten we precies wanneer we welk onderhoud kunnen doen om jouw tijd en kosten te besparen. Met een simpel telefoontje krijg je het beste onderhoudsadvies en zorgen wij dat we voor je klaarstaan.

Express Service

Klaar terwijl je wacht: zou dat niet mooi zijn als het gaat om onderhoud? Met Ford Express Service kan het: twee monteurs werken tegelijk aan jouw bedrijfswagen, zodat je binnen no-time weer op weg bent. Want jouw tijd is kostbaar.

Lees meer over FORDLiive.

HomeFordNieuwsFord service bedrijfswagens