Ford Lente inspectie 15 april 2021

Het is weer lente! We kunnen niet wachten tot we weer op pad kunnen. Bereid je alvast goed voor. Jouw Ford is na lang stilstaan vast toe aan een controle. En wat dacht je van een schone airco en verse filters?

Laat jouw Ford controleren door onze specialisten. Voor slechts € 29,- lopen zij hem na op 16 vitale punten, zoals de accu, remmen en verlichting. Een prettig idee, met alle kilometers voor de boeg.

Werkplaatsafspraak

Altijd schone lucht

Iedereen weet dat een airco zorgt voor koeling op warme dagen, maar ook op minder warme dagen is een goed functionerende airco erg belangrijk. Een goed werkende airco zorgt dat beslagen ruiten zo snel mogelijk ontwasemd zijn en voor schone lucht in de auto. Tijdens de lente inspectie wordt ook de airco gecontroleerd.

Veilige lucht in de auto

Vertrouwen dat de lucht die je in de auto inademt, veilig en schoon is. Het MicronAir® Protect Air Filter kan verlichting bieden bij hooikoorts en allergieën en kan zelfs de overdracht van virussen verminderen. Voor de schoonste lucht in jouw Ford laat je de airco reinigen en het nieuwe filter plaatsen. Zo ben jij verzekerd van schone lucht als je de weg op gaat.

Werkplaatsafspraak

 

Gratis Pechhulp

Wist je dat als je een Ford onderhoudsbeurt laat uitvoeren je dan gratis pechhulp ontvangt? Bij een Ford onderhoudsbeurt kun je rekenen op gratis pechhulpservice in heel Europa. Dit betekent hulp ter plekke, alternatief vervoer, een vervangende auto of zelfs accommodatie voor een overnachting als dat nodig is. Dat geeft een gerust gevoel. Maak een afspraak voor een Ford onderhoudsbeurt. 

HomeFordNieuwsFord Lente inspectie