Nieuwe Ford Transit Custom
Plug-in hybrid

Ford Transit Custom PHEV

De nieuwe Ford Transit Custom Plug-in hybride

Op zoek naar een elektrische Ford bedrijfswagen? Dan is de nieuwe Ford Transit Custom PHEV wellicht iets voor jou. Deze nieuwe bedrijfswagen van Ford zorgt voor minder C02 uitstoot door de combinatie van een elektro- en benzine motor wat bijdraagt aan een beter milieu. De nieuwe Ford Transit Custom plug- in hybrid is special ontworpen voor ondernemers die efficiënter, comfortabel en milieubewust willen werken. Met deze nieuwe variant kun je elektrische rijden tot 56 kilometer. Vaak is dit voldoende voor korte ritjes die meestal niet zo efficiënt zijn.

Offerte aanvraag Contact

binnenkant

Afmetingen

De Ford Transit Custom plug-in hybride modellen zijn allemaal standaard voorzien van airconditioning, SYNC3 met een 8-inch kleurentouchscreen en een verwarmde voorruit. Dit model is leverbaar in een L1H1 of Kombi en verkrijgbaar in Base, Trend en zeer luxe limited. Het netto laadvermogen van de plug-in hybride is 1.130 kg met een onveranderd laadvolume van 6 m3. De accu is zeer compact en is onder de vloer geplaatst waardoor het geen ruimte in beslag neemt. Op de accu zit standaard een garantie van acht jaar of 160.000 kilometer.

Waarom Ford Ford Transit Custom PHEV Daarom Ford Ford Transit Custom PHEV

  • Plug-in hybride
  • Groot laadvolume
  • Innovatief design

© 2023 – Alle rechten voorbehouden. Bovenstaande prijs is een adviesprijs, exclusief btw en bpm en alle kosten die gemaakt moeten worden om uw auto rijklaar te maken, exclusief metallic lak en afleverpakket. Type – en vormgevingsfouten voorbehouden.

HomeFordModellenFord Transit Custom PHEV