Nog meer luxe en comfort
Ford Tourneo Custom plug-in hybrid
Prijs op aanvraag

Ford Tourneo Custom PHEV

Personenvervoer was nog nooit zo efficiënt én comfortabel. De nieuwe Tourneo Custom PHEV (Plug-in hybrid) is binnenkort volledig elektrisch verkrijgbaar tot 53 kilometer. Achterin geniet je van comfortabele stoelen, een stil interieur én voldoende leefruimte. De Ford Tourneo Custom Plug-in hybrid is de eerste in zijn segment welke beschikt over een elektrische aandrijflijn. Er bestaat nog steeds de mogelijkheid om de twee achterste rijen stoelen in conference-opstelling te zetten, voor een uitstekende toegang en voor een betere interactie tussen de passagiers.

Ford Tourneo Custom PHEV opladen

De Tourneo Custom Plug-in hybrid kan gemakkelijk opgeladen worden via een netstroombron. Als de accu volgeladen is dan kun je tot wel 53 kilometer volledig elektrisch rijden. Zo zorg je ervoor dat je minder C02 uitstoot produceert wat beter is voor het milieu. Als je merkt dat de accu bijna leeg is dan schakelt de elektromotor over naar een benzinemotor, hierdoor kom je nooit stil te staan. Tijdens het rijden laad de batterij zichzelf ook op. De Tourneo Custom Plug-in hybrid gebruikt slimme zelfladende technologie, regeneratief remmen, om stroom terug te sturen naar de elektrische motor. Zodra de batterij voldoende opgeladen is, kun je weer volledig elektrisch rijden. Zo bespaar je geld en verminder je C02 uitstoot.

Contact Offerte aanvraag

Waarom Ford Ford Tourneo Custom PHEV Daarom Ford Ford Tourneo Custom PHEV

  • Plug-in hybride
  • Standaard rijk uitgerust
  • Ruime 9-persoons bus

© 2023 – Alle rechten voorbehouden. Vraag naar de voorwaarden. Genoemde prijs is inclusief btw en bpm en alle kosten die gemaakt moeten worden om uw auto rijklaar te maken, exclusief metallic lak en afleverpakket. Getoonde afbeeldingen kunnen afwijken van de beschreven uitvoeringen. Type – en vormgevingsfouten voorbehouden.

HomeFordModellenFord Tourneo Custom PHEV