Nieuwe Ford Transit Custom

JOUW MOBIELE KANTOOR – BESCHIKBAAR VANAF EIND 2023

Maak van de Transit Custom je mobiele kantoor. Ford SYNC 4 biedt verbeterde connectiviteit dankzij een nieuw 5G-modem, naadloze smartphone-integratie, 13 inch touchscreen, spraakherkenning en live verkeersinformatie om je route effectiever te kunnen plannen. Slimme ontwerpaanvullingen zijn onder meer handige opbergruimte tussen de voorstoelen, extra USB-aansluitingen en een innovatief kantelbaar stuurwiel. Hiermee creëer je in je geparkeerde bestelwagen een bureau, ideaal voor je laptop of tijdens de lunch.

FORD PRO: HET BREIN ACHTER DE KRACHT

Meer dan een eenvoudige bestelwagen: de nieuwe Transit Custom is slechts één deel van een volledig geïntegreerde Ford Pro-oplossing. Ford Pro omvat een pakket intelligente softwaretoepassingen en tools voor wagenparkbeheer – zoals Ford Pro E-Telematics en FordPass Pro. Allemaal naadloos verbonden. Dit alles helpt om de inzetbaarheid van voertuigen te verhogen en de productiviteit van je bedrijf te maximaliseren.

DE HELE DAG DOOR ENERGIE

Gebruik je gereedschap, waar je ook moet werken. De E-Transit Custom is verkrijgbaar met Pro Power Onboard-technologie, zodat je je elektrische gereedschap, lampen, laptops of andere apparaten kunt aansluiten terwijl je op locatie bent.

INDRUK ACHTERLATEN

Het nieuwe exterieur van de E-Transit Custom bezit kenmerkende koplampen die door middel van een LED-strip met elkaar verbonden zijn over de gehele breedte van de motorkap. Het futuristische en praktische design van de grille zal zorgen voor veel aandacht.

Houd mij op de hoogte

Waarom Ford Ford Transit Custom Daarom Ford Ford Transit Custom

  • Groot laadvolume
  • Innovatief design
  • Standaard rijk uitgerust

© 2022 – Alle rechten voorbehouden. Bovenstaande prijs is een adviesprijs, exclusief btw en bpm en alle kosten die gemaakt moeten worden om uw auto rijklaar te maken, exclusief metallic lak en afleverpakket. Type – en vormgevingsfouten voorbehouden.

HomeFordModellenNieuwe Ford Transit Custom