De nieuwe
Ford Transit Courier
Nu vanaf
€ 17.850,-

Nieuwe Ford Transit Courier

De nieuwe Ford Courier is vernieuwd, met een gedurfd design en uitstekende connectiviteit. Leverbaar in een benzine, diesel en elektrische aandrijflijn. De nieuwe Courier heeft een groter laadvermogen maar bijna net zo compact als zijn voorganger.

Veiligheid staat voorop

Met de Transit Courier zet Ford Pro een nieuwe standaard in veiligheid voor haar bestelwagens. De standaarduitrusting omvat een uitgebreide reeks geavanceerde rijhulpsystemen, waaronder Pre-Collision Assist, Intelligent Speed Assist, Lane Keeping Systeem, Verkeersbordenherkenning, Driver Alert, Parkeersensoren achter, Cruise Control en Hill Launch Assist. Wie voor het optionele pakket kiest voegt daar nog de volgende functies aan toe; Adaptive Cruise Control met Lane Centring en Stop & Go, Blind Spot Information System met Cross Traffic Alert, Intersection Assist en Reverse Brake Assist voor gemoedsrust in het stadsverkeer.

Betrouwbare zakenpartner

De Transit Courier is een compacte bestelwagen die toch veel ruimte en mogelijkheden biedt. Met een laadlengte van 1,8 meter en een breedte van 1,22 meter tussen de wielkasten, biedt de Transit Courier plaats aan twee europallets en heeft het een maximaal laadvermogen van indrukwekkende 850 kg. De verhoogde dakhoogte van 1,25 meter vergroot het laadvolume, waardoor deze compacte bestelwagen nog veelzijdiger wordt.

E-Transit Courier

De vernieuwde Transit Courier is ook beschikbaar als volledig elektrische variant. De introductie van de E-Transit Courier staat gepland voor 2024. Wij houden je graag op de hoogte over de nieuwe E-Transit Courier. 

Bekijk prijslijst
Technische specificaties

© 2024 – Alle rechten voorbehouden. Bovenstaande prijs is een adviesprijs, exclusief btw en bpm en alle kosten die gemaakt moeten worden om uw auto rijklaar te maken, exclusief metallic lak en afleverpakket. Type – en vormgevingsfouten voorbehouden.

HomeFordModellenNieuwe Ford Transit Courier