Onderscheidend op elke plek
De nieuwe Ford Puma
Nu vanaf
€ 32.995,-
Private lease
€ 419,-

Nieuwe Ford Puma

De nieuwe Puma®: Een Onderscheidend Ontwerp

De nieuwe Ford Puma is een mild hybride SUV die rijden en genieten combineert. Met een onderscheidend ontwerp, op de bestuurder gerichte cockpit en MegaBox voor extra opbergruimte, maakt deze SUV elke rit speciaal. Het SYNC®4-touchscreen biedt intuïtieve bediening, terwijl de beschikbaarheid van kleuren zoals Cactus Grey jouw persoonlijkheid laat zien. Bovendien zorgt de draadloze telefoonlader ervoor dat jouw apparaten altijd opgeladen zijn, waar je ook heen gaat.

Ruimte en Innovatie: Onderscheidend in Functionaliteit

De nieuwe Ford Puma biedt niet alleen veel ruimte, maar ook innovatieve technologieën die elke rit verbeteren. Met standaard 456 liter laadruimte, uitbreidbaar tot 1126 liter, en draadloze connectiviteit met jouw telefoon en de cloud, biedt de Puma een unieke rijervaring. De waterdichte en uitspoelbare MegaBox zorgt voor extra opbergmogelijkheden, perfect voor grote spullen of vieze laarzen. Dankzij draadloze verbinding met apps en software updates via spraakherkenning blijf je altijd up-to-date, terwijl de mild hybride technologie zorgt voor een zuinige rijervaring die de nieuwe Ford Puma onderscheidend maakt.

Waarom Ford Nieuwe Ford Puma Daarom Ford Nieuwe Ford Puma

  • Verschillende rijmodi
  • Sportieve ST-Line
  • Cruise control
Technische specificaties

© 2024 – Alle rechten voorbehouden. Vraag naar de voorwaarden. Genoemde prijs is inclusief btw en bpm en alle kosten die gemaakt moeten worden om uw auto rijklaar te maken, exclusief metallic lak en afleverpakket. Getoonde afbeeldingen kunnen afwijken van de beschreven uitvoeringen. Type – en vormgevingsfouten voorbehouden. Private Lease tarief o.b.v. 72 mnd en 5.000 km p.j.

HomeFordModellenNieuwe Ford Puma