Nu vanaf
€ 43.350,-
Private lease
€ 529,-

Nieuwe Ford Kuga PHEV

Ford Kuga Plug-In Hybrid SUV: Meer Vermogen, Trekkracht, en Stijl

De gloednieuwe Ford Kuga Plug-In Hybrid SUV is een indrukwekkende combinatie van kracht en stijl, met verbeteringen die verder gaan dan de standaard verwachtingen. Met meer vermogen en een trekkracht tot 2.100 kg biedt de Kuga een krachtige rijervaring. Het stijlvolle ontwerp, beschikbaar in opvallende kleuren op alle modellen, wordt nog eens extra geaccentueerd door het Kuga Active X-model. De keuzevrijheid wordt vergroot met een assortiment aan mogelijkheden om de Kuga naar wens samen te stellen.

Meer Vrijheid en Technologie met de Ford Kuga Plug-In Hybrid SUV

De Ford Kuga Plug-In Hybrid SUV gaat verder dan puur vermogen en stijl door innovatieve technologieën toe te voegen die de rijervaring naar nieuwe hoogten tillen. Het 13.2 inch SYNC 4 touchscreen, draadloos compatibel met zowel Apple CarPlay als Android Auto, biedt geavanceerde connectiviteit. Bovendien voorziet het 5G-modem de auto van draadloze updates. Met een trekkracht van 2.100 kg is de Kuga klaar voor avontuur, geholpen door het geïntegreerde navigatiesysteem dat automatisch de ideale route berekent, zelfs bij het trekken van aanhangers, trailers of caravans.

Offerte aanvragen

De Kuga biedt meer vrijheid met Green Zone-geofencing, waardoor bestuurders informatie krijgen over uitstootbeperkingen op hun route en de auto automatisch kan overschakelen naar milieuvriendelijke rijmodi. Het interieur, met een vernieuwd ontwerp en een digitaal instrumentenpaneel, biedt flexibiliteit met een ruime bagageruimte tot 536 liter. De mogelijkheid om de achterbank te verschuiven, waardoor zowel beenruimte als bagageruimte kan worden aangepast, benadrukt de veelzijdigheid van de Ford Kuga Plug-In Hybrid SUV. Met deze toevoegingen wordt de Ford Kuga niet alleen een krachtige SUV, maar ook een vooruitstrevende en veelzijdige metgezel voor de moderne bestuurder.

Bekijk prijslijst

© 2024 – Alle rechten voorbehouden. Vraag naar de voorwaarden. Genoemde prijs is inclusief btw en bpm en alle kosten die gemaakt moeten worden om uw auto rijklaar te maken, exclusief metallic lak en afleverpakket. Getoonde afbeeldingen kunnen afwijken van de beschreven uitvoeringen. Type – en vormgevingsfouten voorbehouden. Private lease prijs is op basis van 5.000 kilometer per jaar met een looptijd van 72 maanden.

HomeFordModellenNieuwe Ford Kuga PHEV