Slimmere, nog innovatievere technologie.
Ford Transit

Ford Transit

Neem je kantoor overal mee naar toe

De grootste bus, de beste bus, de sterkste bus. Laat je bedrijf groeien met deze zeer rijk uitgeruste bedrijfswagen. Een bestelauto die werkt als een paard. Nee, niet één paard. Maar liefst 105 paarden helpen jou om je bedrijf te runnen en te komen waar je moet zijn. Praktisch ingericht, bijzonder efficiënt én een zuinige motor. Een bedrijf runnen was nog nooit zo leuk geweest met de Ford Transit bedrijfswagen.

Voorraad nieuw Occasions Offerte

Ford Transit L2H2

Het slagschip van Ford zit vol met handige features. In- en uitladen word jou gemakkelijk gemaakt door de wijd-openslaande achterdeuren, de goed te bereiken schuifdeuren en de opstaptrede bij de achterbumper. De bus is zo ruim dat de meest gebruikelijke formaten van voorwerpen gemakkelijk vervoerd kunnen worden. Met een vlakke laadvloer en laadlengtes tot 4.217 mm in de L4 versie kunnen buizen, platen en rollen tapijt overal mee naartoe genomen worden. Met sjorogen aan de binnenzijde van de bus kan de lading eenvoudig veilig bevestigd worden en komt alles goed aan op bestemming.

Ford Transit Afmetingen

De Ford Transit is leverbaar in verschillende afmetingen. Jij kunt kiezen wat voor jouw bedrijf van belang is. Zakendoen is niet een dagelijkse bezigheid, maar wanneer het nodig is, is de Ford Transit er ook. Diverse laadlengtes en enkele- of dubbele cabine. Wat jij nodig hebt voor je bedrijf, heeft Ford jou te bieden. Je kunt er zelfs voor kiezen om een dubbele cabine voor maximaal 7 personen mee te nemen met een maximaal laadvolume van 10.6 kubieke meter voor iedere klus.

Transit enkele cabine L2H2

  • 5.531 mm lang, 2.474 mm breed en 2.426 mm hoog
  • 9.5 kubieke meter laadvolume

Transit enkele cabine L3H2

  • 5.981 mm lang, 2.474 mm breed en 2.431 mm hoog
  • 11 kubieke meter laadvolume

Transit enkele cabine L4H3

  • 6.704 mm lang, 2.474 mm breed en 2.687 mm hoog
  • 15.1 kubieke meter laadvolume

De Ford Transit zit vol met handige technologieën die jou helpen bij iedere klus. Het exterieur is voorzien van buitenspiegels met geïntegreerde richtingaanwijzers en dodehoekassistent, uitstapverlichting en geïntegreerde opstap in de achterbumper. Het interieur is voorzien van elektrisch bedienbare ruiten, een multimedia pack, instapverlichting, tweezits passagiersbank met opbergruimte en uitvouwbare tafel en een volledig stalen laadschot wat DIN/ISO goedgekeurd. De Ford Transit is leverbaar vanaf €23.500. Maak nu een afspraak in de showroom en ervaar dit kantoor op wielen. Kom proefrijden en laat je informeren door onze Ford verkopers. Bij Wassink Autogroep hebben we een speciaal Ford Transit Center. Bij dit Center zijn ze gespecialiseerd in de Transit range en alle mogelijkheden.

Ford Transit leasen

Voor iedere ondernemer die een bedrijfswagen wil leasen, ben je bij Wassink Autogroep aan het goede adres. Met verschillende mogelijkheden en bedragen is elke bedrijfswagen aantrekkelijk geprijsd en ideaal voor jouw bedrijf.

Ford Financial lease

Met Ford Financial Lease word je economisch eigenaar van de Ford Transit. Hij komt dan op de balans van de onderneming te staan. De aanschafprijs (exclusief btw) wordt door Ford Credit gefinancierd. Zodoende hoef jij geen beroep te doen op je eigen vermogen of bedrijfskapitaal. De looptijd, het maandbedrag en een optioneel slottermijn worden samen met jou besproken zodat jij kan kiezen wat jou het beste uitkomt. Bezoek onze showroom voor meer informatie.

Ford Full Operational Lease

Kosten zoals onderhoud, verzekering en belasting in één maandbedrag? Met Ford Full Operational Lease staat jouw business centraal. Jij bent niet de eigenaar van de Ford Transit, hij staat niet op jouw balans, maar je kunt er wel van profiteren. Hoe ideaal is dat? Laat niets aan het toeval over en maak nu een afspraak in de showroom.

Ford Nett Operational Lease

Toch iets meer zelf in de hand willen houden? Met Ford Nett Operational Lease zorg je zelf voor onderhoud en verzekering van jouw Ford Transit. Ford Lease blijft overigens wel de eigenaar van de auto. Je hoeft er geen bedrijfskapitaal voor vrij te maken waardoor er meer over blijft om te doen waar je goed in bent: ondernemen. Bezoek onze showroom en krijg meer informatie over Ford Nett Operational Lease.

Bekijk prijslijst

Waarom Ford Ford Transit Daarom Ford Ford Transit

  • Zakelijk leasen
  • Groot laadvolume
  • Standaard rijk uitgerust
Ford Transit Trend standaard voorzien van
Onze Ford Transit voorraad

Onze voorraad Ford Transit

Bekijk hier onze voorraad. Ziet u hier uw toekomstige Transit staan?

© 2024 – Alle rechten voorbehouden. Bovenstaande prijs is een adviesprijs, exclusief btw en bpm en alle kosten die gemaakt moeten worden om uw auto rijklaar te maken, exclusief metallic lak en afleverpakket. Type – en vormgevingsfouten voorbehouden.

HomeFordModellenFord Transit