Robuust, functioneel en betrouwbaar
Ford Transit Custom
Nu vanaf
€ 23.425,-

Transit Custom

Wanneer professionaliteit op de hoogste tree staat

Deskundigheid, professionaliteit en je kantoor altijd bij je. Veel nieuwe opties zijn toegevoegd, maar de robuustheid is behouden. Een stoere bus die ontworpen is om jouw werklust aan iedereen te laten zien. Hard werken is een eigenschap van jouw en van jouw bedrijfswagen. Wanneer alleen het beste goed genoeg is. De nieuwe Ford Transit Custom.

Voorraad nieuw Occasions Offerte

Ford Transit Custom automaat

Een bedrijfswagen is nog nooit zo stoer geweest, heeft nog nooit mensen het nakijken gegeven en heeft jou nog nooit zo’n goed gevoel gegeven. De Transit Custom is jouw nieuwe, ideale compagnon. De lat is hoger gelegd, het kantoor is luxer dan ooit en de connectiviteit is nog nooit zo hoogstaand geweest. Met LED dagrijverlichting, eigentijdse koplampen en een reeks aan technologieën (optioneel) is het dé bus die helpt om jouw onderneming te laten groeien.

Ruime afmetingen

Een bestelbus moet ruim zijn, het liefst het grootst in zijn klasse en ook nog de juiste afmetingen hebben. Met de Transit Custom kun je al deze eisen afvinken. Hij heeft de grootste laadruimte in zijn klasse, makkelijk openslaande deuren zodat de laadruimte goed benaderbaar is en hij heeft een lage instap waardoor je zonder enige moeite de bus kunt in- of uitladen.

Transit Custom L1H1

 • 4.972 mm lang en 1.922 mm hoog
 • 6.0 kubieke meter laadvermogen
 • Maximum toelaatbaar laadvermogen van 1.530 kg
 • Maximum bruto gewicht van 2.600 kg tot 3.400 kg

Transit Custom L2H2

 • 5.339 mm lang en 2.280 mm hoog
 • 8.3 kubieke meter laadvermogen
 • Maximum toelaatbaar laadvermogen van 1.395 kg
 • Maximaal toelaatbaar gewicht van 3.000 kg tot 3.400 kg

Ook in jouw rijdende kantoor wil je ontspannen kunnen vertoeven. Met de nodige technologieën aan boord van deze bus kom jij uitgerust aan op de plaats van bestemming. Met een Blind Spot Information System, Cross Traffic Alert en Pre-Collision Assist (optioneel) geeft de Transit Custom geluidssignalen af wanneer er een dreigende situatie zich voordoet. Bekijk voor alle uitvoeringen en de daarbij behorende opties onze brochure.

De draaiende spil van de Ford Transit Custom

Omdat je niet veel geld wil uitgeven aan brandstofkosten voor een bedrijfswagen, heeft Ford unieke en efficiënte motoren ontwikkeld. De Transit Custom is voorzien van de beste motoren die schoon en krachtig zijn. Met diverse brandstofbesparende technologieën helpt Ford jou om het brandstofverbruik te verminderen. Denk hierbij aan een Start/Stop systeem, een schakelindicator en Ford Smart Regenerative Charging. De dieselmotoren van Ford zijn krachtig, maar zuinig. Hebben het juiste vermogen om elke klus te klaren, maar drukken toch de kosten. De keuze is aan jou. Kies je voor een zuinige 2.0-liter EcoBlue 105 pk, een flexibele 2.0-liter EcoBlue 130 pk of een krachtige 2.0-liter EcoBlue 170 pk dieselmotor. De prestaties liegen er niet om.

Vanaf €23.425 rijd je al in deze prachtige bedrijfswagen. Dit bedrag is exclusief btw, bpm en overige kosten rijklaarmaken. Maak een afspraak in de showroom voor alle mogelijkheden met deze prachtige bus. Kom proefrijden en laat je informeren door onze Ford verkopers. Bij Wassink Autogroep hebben we een speciaal Ford Transit Center. Bij dit Center zijn ze gespecialiseerd in de Transit range en alle mogelijkheden.

Ford Transit Custom leasen

Voor iedere ondernemer die ene bedrijfswagen wil leasen, ben je bij Wassink Autogroep aan het goede adres. Met verschillende mogelijkheden en bedragen is elke bedrijfswagen aantrekkelijk geprijsd en ideaal voor jouw bedrijf.

Ford Financial lease

Met Ford Financial Lease word je economisch eigenaar van de Ford Transit Custom. Hij komt dan op de balans van de onderneming te staan. De aanschafprijs (exclusief btw) wordt door Ford Credit gefinancierd. Zodoende hoef jij geen beroep te doen op je eigen vermogen of bedrijfskapitaal. De looptijd, het maandbedrag en een optioneel slottermijn worden samen met jou besproken zodat jij kan kiezen wat jou het beste uitkomt. Bezoek onze showroom voor meer informatie.

Ford Full Operational Lease

Kosten zoals onderhoud, verzekering en belasting in één maandbedrag? Met Ford Full Operational Lease staat jouw business centraal. Jij bent niet de eigenaar van de Ford Transit Custom, hij staat niet op jouw balans, maar je kunt er wel van profiteren. Hoe ideaal is dat? Laat niets aan het toeval over en maak nu een afspraak in de showroom.

Ford Nett Operational Lease

Toch iets meer zelf in de hand willen houden? Met Ford Nett Operational Lease zorg je zelf voor onderhoud en verzekering van jouw Ford Transit Custom. Ford Lease blijft overigens wel de eigenaar van de auto. Je hoeft er geen bedrijfskapitaal voor vrij te maken waardoor er meer over blijft om te doen waar je goed in bent: ondernemen. Bezoek onze showroom en krijg meer informatie over Ford Nett Operational Lease.

Ford Transit Custom occasion

Deze stoere bedrijfswagen liever met wat meer kilometers op de teller? Er zijn verschillende uitvoeringen te koop op onze occasionpagina. Diverse afmetingen, automaat of handgeschakeld, benzine of diesel, met een dubbele cabine of enkele cabine. Er zijn bijzonder veel mogelijkheden. Bekijk onze occasions of maak een afspraak in de showroom.

Bekijk brochure Bekijk prijslijst

Waarom Ford Transit Custom Daarom Ford Transit Custom

 • Zakelijk leasen
 • Groot laadvolume
 • Innovatief design
Ford Transit Custom standaard voorzien van

© 2020 – Alle rechten voorbehouden. Bovenstaande prijs is een adviesprijs, exclusief btw en bpm en alle kosten die gemaakt moeten worden om uw auto rijklaar te maken, exclusief metallic lak en afleverpakket. Type – en vormgevingsfouten voorbehouden.

HomeFordModellenTransit Custom