Ruimte om te groeien
Ford Transit Courier
Nu vanaf
€ 18.375,-

Ford Transit Courier

Compact is de juiste benaming

Ben je op zoek naar de perfecte zakenpartner? Eentje die van buiten niet te groot is, maar er wel goed uit ziet? Die van binnen ontzettend ruim aan voelt en waar je op kunt bouwen? Ben je op zoek naar een nieuwe medewerker van de maand die elke keer weer voor je klaar staat? De Ford Transit Courier doet waarvoor hij gemaakt is. Of je nou een pallet met goederen moet afleveren of een gereedschapskist voor de bouw moet vervoeren, je hebt altijd een auto bij je die er wel raad mee weet.

Voorraad nieuw Occasions Offerte

Ford Transit Courier afmetingen benzine

Een kleine bedrijfswagen bestaat niet? Nee, dat klopt. Een compacte bedrijfswagen? Die bestaat wel. De afmetingen van de Transit Courier lijken op die van een compacte personenwagen, maar laat je niet foppen. Hij zal je verbazen met zijn laadvermogen en al zijn praktische en technologische elementen. In de Ford Transit range is hij de kleinste, maar in zijn klasse is het de grootste.

Om jouw werkdag eenvoudig te maken, gaat de Transit Courier met je mee. Vol met innovatieve en technologische opties kan jij op reis gaan om zaken te doen. Laat je niet foppen door de afmetingen van deze bedrijfswagen. Ondanks dat het de kleinste in de Ford Transit range is, is hij alsnog verrassend ruim van binnen. Met 2,3 kubieke meter laadvolume is hij de grootste in zijn klasse. Hij is ook geschikt voor zwaarder werk. Hij heeft een laadvermogen tussen de 600 en 650 kg. Door de afmetingen van deze slimme Transit Courier kan hij een EUR-pallet vervoeren met een hoogte van maximaal 1.244 millimeter.

Technologie in een bedrijfswagen

Een bedrijfswagen moet het werken voor jou makkelijker maken. Jij hoeft je alleen maar druk te maken over je business. De Transit Courier doet de rest. Ervaar het comfort van jouw kantoor in je eigen bus. De Ford Transit Courier zit vol met allerlei handige en innovatieve opties die het iedere rit weer aangenaam maken. Met een SYNC 3 met 6″ touchscreen scherm ben jij verbonden met de hele wereld. Jouw telefoon kan verbonden worden met dit handige systeem zodat je de belangrijkste apps op het scherm in de auto hebt. Daarnaast zijn er diverse opties (afhankelijk van de uitvoering) mogelijk, zoals cruise control met instelbare maximum snelheidsbegrenzing, elektrisch bedienbare ramen vóór, Hill Start Assist, airconditioning en SYNC 3 spraakherkenning.

Brandstofkosten verlagen

Ook in een bedrijfswagen wil je zuinig rondrijden. Al het geld wat je kwijt bent aan brandstof, kun je niet aan je business uitgeven. Daarom is de Ford Transit Courier voorzien van zuinige motoren die efficiënt werken en op die manier brandstof besparen. Zo kan jij met een ruimer budget zaken doen en denk je toch nog aan het milieu. Met een prijswinnende EcoBoost benzinemotor en een sterke dieselmotor heeft Ford de juiste motoren voor de beste prestaties.

  • 1.0-liter EcoBoost benzinemotor met 100 pk en 119 gram uitstoot per kilometer.
  • 1.5-liter Duratorq TDCI dieselmotor met 75 pk en 112 gram uitstoot per kilometer.
  • 1.5-liter Duratorq TDCI dieselmotor met 100 pk en 112 gram uitstoot per kilometer.

De Transit Courier is leverbaar in verschillende varianten met diverse opties. Waarom zou je dan kiezen voor een kleine bedrijfswagen? Klein is hij allerminst. Hij is compact, maar toch verrassend ruim. Efficiënt en bijzonder zuinig. Laat je bedrijf groeien met deze stoere bedrijfswagen. De Ford Transit Courier is leverbaar vanaf €18.375 exclusief btw en bpm. Kom proefrijden en laat je informeren door onze Ford verkopers. Bij Wassink Autogroep hebben we een speciaal Ford Transit Center. Bij dit Center zijn ze gespecialiseerd in de Transit range en alle mogelijkheden.

Bedrijfswagen leasen

Voor iedere ondernemer die een bedrijfswagen wil leasen, ben je bij Wassink Autogroep aan het goede adres. Met verschillende mogelijkheden en bedragen is elke bedrijfswagen aantrekkelijk geprijsd en ideaal voor jouw bedrijf.

Ford Transit Courier Financial lease

Met Ford Financial Lease word je economisch eigenaar van de Ford Transit Courier. Hij komt dan op de balans van de onderneming te staan. De aanschafprijs (exclusief btw) wordt door Ford Credit gefinancierd. Zodoende hoef jij geen beroep te doen op je eigen vermogen of bedrijfskapitaal. De looptijd, het maandbedrag en een optioneel slottermijn worden samen met jou besproken zodat jij kan kiezen wat jou het beste uitkomt. Bezoek onze showroom voor meer informatie.

Ford Transit Courier Full Operational Lease

Kosten zoals onderhoud, verzekering en belasting in één maandbedrag? Met Ford Full Operational Lease staat jouw business centraal. Jij bent niet de eigenaar van de Ford Transit Courier, hij staat niet op jouw balans, maar je kunt er wel van profiteren. Hoe ideaal is dat? Laat niets aan het toeval over en maak nu een afspraak in de showroom.

Ford Transit Courier Nett Operational Lease

Toch iets meer zelf in de hand willen houden? Met Ford Nett Operational Lease zorg je zelf voor onderhoud en verzekering van jouw Ford Transit Courier. Ford Lease blijft overigens wel de eigenaar van de auto. Je hoeft er geen bedrijfskapitaal voor vrij te maken waardoor er meer over blijft om te doen waar je goed in bent: ondernemen. Bezoek onze showroom en krijg meer informatie over Ford Nett Operational Lease.

Liever een occasion?

Wassink Autogroep heeft diverse Ford Transit modellen als occasion in de aanbieding. Variërend van handgeschakelde transmissie of automaat. Met een dieselmotor of benzinemotor. Al wat kilometers of nog niet zoveel. Bekijk onze Ford Transit Courier occasions en bezoek onze showroom.

Waarom Ford Ford Transit Courier Daarom Ford Ford Transit Courier

  • Engine of the year
  • Groot laadvolume
  • Zakelijk leasen
Ford Transit Courier Trend standaard voorzien van
Onze Ford Transit Courier voorraad

Onze voorraad Ford Transit Courier

Bekijk hier onze voorraad. Ziet u hier uw toekomstige Transit Courier staan?

© 2023 – Alle rechten voorbehouden. Bovenstaande prijs is een adviesprijs, exclusief btw en bpm en alle kosten die gemaakt moeten worden om uw auto rijklaar te maken, exclusief metallic lak en afleverpakket. Type – en vormgevingsfouten voorbehouden.

HomeFordModellenFord Transit Courier