Nu vanaf
€ 22.900,-

Ford Transit Connect

Ruim, voor elke uitdaging gemaakt, connected, uitvoerig getest en in verschillende maten verkrijgbaar. De Ford Transit Connect staat altijd voor je klaar. Elke werkdag weer. Samen met jou gaat hij elke opdracht aan. Met een vernieuwd uiterlijk en innovatieve opties doet de Transit Connect de zaken voor jou. Bijna dan….

Voorraad Offerte aanvraag

De nieuwe Transit Connect is er. Een volledig nieuwe rijervaring. Verhoogd trekvermogen. Een nieuw vormgegeven laadruimte. Nu voor het eerst ook beschikbaar als plug-in hybride.

GA OVERAL HEEN

MAX. LAADRUIMTE TOT

  • 3,7 m3***

MAX. LAADVERMOGEN TOT

  • 820 kg*****

MAX. LAADLENGTE

  • 2.150 mm***

MEER LAADRUIMTE

De nieuwe Transit Connect heeft grotere afmetingen en een groter laadvermogen. De laadruimte is geschikt voor het plaatsen van twee standaard europallets. In de cabine bevinden zich twee USB-C-oplaadpunten van 45W, geschikt voor het opladen van laptops en accu’s van elektrisch gereedschap, mobiele telefoons en draagbare powerbanks. In de bagageruimte bevindt zich bovendien een 12V-aansluiting.

KRACHTIG EN PRODUCTIEF

De nieuwe EcoBlue-dieselmotoren, onze krachtigste tot nu toe, bieden verbeterde prestaties en opvallende brandstofefficiëntie. Bovendien is deze motor voor het eerst verkrijgbaar als plug-in hybride, geschikt voor een elektrisch rijbereik van maximaal 110 km. Perfect voor wanneer je tijdens je werk lokaal emissieloos wilt rijden.

Bedrijfswagen leasen

Voor iedere ondernemer die een Ford bedrijfswagen wil leasen, ben je bij Wassink Autogroep aan het goede adres. Met verschillende mogelijkheden en bedragen is elke bedrijfswagen aantrekkelijk geprijsd en ideaal voor jouw bedrijf.

Ford Financial lease

Met Ford Financial Lease word je economisch eigenaar van de Ford Transit Connect. Hij komt dan op de balans van de onderneming te staan. De aanschafprijs (exclusief btw) wordt door Ford Credit gefinancierd. Zodoende hoef jij geen beroep te doen op je eigen vermogen of bedrijfskapitaal. De looptijd, het maandbedrag en een optioneel slottermijn worden samen met jou besproken zodat jij kan kiezen wat jou het beste uitkomt. Bezoek onze showroom voor meer informatie.

Ford Full Operational Lease

Kosten zoals onderhoud, verzekering en belasting in één maandbedrag? Met Ford Full Operational Lease staat jouw business centraal. Jij bent niet de eigenaar van de Ford Transit Connect, hij staat niet op jouw balans, maar je kunt er wel van profiteren. Hoe ideaal is dat? Laat niets aan het toeval over en maak nu een afspraak in de showroom.

Ford  Nett Operational Lease

Toch iets meer zelf in de hand willen houden? Met Ford Nett Operational Lease zorg je zelf voor onderhoud en verzekering van jouw Ford Transit Connect. Ford Lease blijft overigens wel de eigenaar van de auto. Je hoeft er geen bedrijfskapitaal voor vrij te maken waardoor er meer over blijft om te doen waar je goed in bent: ondernemen. Bezoek onze showroom en krijg meer informatie over Ford Nett Operational Lease.

Tweedehandse Ford bedrijfswagen

Wassink Autogroep heeft diverse Ford Transit modellen in de aanbieding. Met een benzine- of dieselmotor. Met handgeschakelde transmissie of automaat. In diverse afmetingen leverbaar. Zowel L1 als L2. Bekijk onze voorraad Ford Transit Connect occasions en maak een afspraak in onze showroom.

Bekijk prijslijst

Waarom Ford Ford Transit Connect Daarom Ford Ford Transit Connect

  • Zakelijk leasen
  • Innovatief design
  • Groot laadvolume
Ford Transit Connect Trend standaard voorzien van
Onze Ford Transit Connect voorraad

Onze voorraad Ford Transit Connect

Bekijk hier onze voorraad. Ziet u hier uw toekomstige Transit Connect staan?

© 2024 – Alle rechten voorbehouden. Bovenstaande prijs is een adviesprijs, exclusief btw en bpm en alle kosten die gemaakt moeten worden om uw auto rijklaar te maken, exclusief metallic lak en afleverpakket. Type – en vormgevingsfouten voorbehouden.

HomeFordModellenFord Transit Connect