Gebouwd om zaken te doen
Ford Transit Connect
Nu vanaf
€ 21.420,-

Ford Transit Connect

Iedere werkdag staat hij weer voor je klaar

Ruim, voor elke uitdaging gemaakt, connected, uitvoerig getest en in verschillende maten verkrijgbaar. De Ford Transit Connect staat altijd voor je klaar. Elke werkdag weer. Samen met jou gaat hij elke opdracht aan. Met een vernieuwd uiterlijk en innovatieve opties doet de Transit Connect de zaken voor jou. Bijna dan….

Voorraad Offerte aanvraag

Ford Transit Connect automaat

Soms is een recept aanpassen niet altijd nodig. De robuuste look, duurzame elementen en de handige functies van de Transit Connect zijn ongewijzigd gebleven. De portieren en motorkap zijn meer dan 250.000 keer geopend en weer gesloten onder normale gebruiksomstandigheden zodat hij je nooit in de steek zal laten. Met de keuze uit twee wielbasislengtes zit er altijd een bedrijfswagen bij voor jouw business.

 • Transit Connect L1
  • 2.9 kubieke meter laadvolume
  • 925 kg laadvermogen
  • Maximaal toelaatbaar gewicht van 2.055 kg tot 2.403 kg
  • Afmetingen: 1.828 mm hoog en 4.425 mm lang
 • Transit Connect L2
  • 3.6 kubieke meter laadvolume
  • 885 kg laadvermogen
  • Maximaal toelaatbaar gewicht van 2.163 kg tot 2.405 kg
  • Afmetingen: 1.828 mm hoog en 4.825 mm lang

Ook in een bedrijfswagen wil je zuinig rondrijden. Al het geld wat je kwijt bent aan brandstof, kun je niet aan je business uitgeven. Daarom is hij voorzien van zuinige motoren die efficiënt werken en op die manier brandstof besparen. Zo kan jij met een ruimer budget zaken doen en denk je toch nog aan het milieu. Met een prijswinnende EcoBoost benzinemotor en een sterke dieselmotor heeft Ford de juiste motoren voor de beste prestaties. Start je werkdag goed en begin vast in je rijdende kantoor. Wanneer je aankomt op de plaats van bestemming, legt iedereen het werk even neer om deze good lookin’ bedrijfswagen te aanschouwen.

Bedrijfswagen leasen

Voor iedere ondernemer die een Ford bedrijfswagen wil leasen, ben je bij Wassink Autogroep aan het goede adres. Met verschillende mogelijkheden en bedragen is elke bedrijfswagen aantrekkelijk geprijsd en ideaal voor jouw bedrijf.

Ford Financial lease

Met Ford Financial Lease word je economisch eigenaar van de Ford Transit Connect. Hij komt dan op de balans van de onderneming te staan. De aanschafprijs (exclusief btw) wordt door Ford Credit gefinancierd. Zodoende hoef jij geen beroep te doen op je eigen vermogen of bedrijfskapitaal. De looptijd, het maandbedrag en een optioneel slottermijn worden samen met jou besproken zodat jij kan kiezen wat jou het beste uitkomt. Bezoek onze showroom voor meer informatie.

Ford Full Operational Lease

Kosten zoals onderhoud, verzekering en belasting in één maandbedrag? Met Ford Full Operational Lease staat jouw business centraal. Jij bent niet de eigenaar van de Ford Transit Connect, hij staat niet op jouw balans, maar je kunt er wel van profiteren. Hoe ideaal is dat? Laat niets aan het toeval over en maak nu een afspraak in de showroom.

Ford  Nett Operational Lease

Toch iets meer zelf in de hand willen houden? Met Ford Nett Operational Lease zorg je zelf voor onderhoud en verzekering van jouw Ford Transit Connect. Ford Lease blijft overigens wel de eigenaar van de auto. Je hoeft er geen bedrijfskapitaal voor vrij te maken waardoor er meer over blijft om te doen waar je goed in bent: ondernemen. Bezoek onze showroom en krijg meer informatie over Ford Nett Operational Lease.

Tweedehandse Ford bedrijfswagen

Wassink Autogroep heeft diverse Ford Transit modellen in de aanbieding. Met een benzine- of dieselmotor. Met handgeschakelde transmissie of automaat. In diverse afmetingen leverbaar. Zowel L1 als L2. Bekijk onze voorraad Ford Transit Connect occasions en maak een afspraak in onze showroom.

Bekijk prijslijst

Waarom Ford Ford Transit Connect Daarom Ford Ford Transit Connect

 • Zakelijk leasen
 • Innovatief design
 • Groot laadvolume
Ford Transit Connect Trend standaard voorzien van
Onze Ford Transit Connect voorraad

Onze voorraad Ford Transit Connect

Bekijk hier onze voorraad. Ziet u hier uw toekomstige Transit Connect staan?

© 2024 – Alle rechten voorbehouden. Bovenstaande prijs is een adviesprijs, exclusief btw en bpm en alle kosten die gemaakt moeten worden om uw auto rijklaar te maken, exclusief metallic lak en afleverpakket. Type – en vormgevingsfouten voorbehouden.

HomeFordModellenFord Transit Connect