Ruimte voor gezelligheid
Ford Tourneo Custom
Prijs op aanvraag

Ford Tourneo Custom

De Nieuwe Ford Tourneo

Zeeën van ruimte om met alles en iedereen op pad te gaan. De activiteit start al wanneer je instapt in de nieuwe Ford Tourneo Custom. Met plek voor maar liefst negen personen hoef je geen keuze te maken wie er mee kan gaan. De kenmerkende koplampen en gelijnde grille zorgen ervoor dat deze bus opvalt tussen al het verkeer. Een royale bus met bijzonder veel geavanceerde technologie van binnen en buiten.

Personenvervoer is nog nooit zo gemakkelijk geweest. Wanneer je instapt door middel van het opstapplakje aan de zijkant van de bus en gaat zitten in de comfortabele stoelen, geniet je van de ruimte om je heen. Zelfs met negen personen in de bus heb je voldoende ruimte om je heen. De tweede zitrij kan zelfs gedraaid worden zodat het gezelschap tegenover elkaar komt te zitten. Iedereen heeft ook een eigen stoel. Zo kan je zelf bepalen welke stoelen je recht op laat staan en welke neergeklapt worden. Het is zelfs mogelijk om de stoelen compleet te verwijderen zodat er nog meer ruimte ontstaat. Je hebt zelf de keus of je voor een Ford Tourneo Custom L1 gaat of een L2 neemt. De L1 biedt ruimte voor negen personen en een beetje bagageruimte. De L2 daarentegen biedt ruimte voor acht personen, maar heeft wel een grotere bagageruimte.

Voorraad nieuw Occasions Offerte

Ford Tourneo Custom automaat linksvoor

Technologie in een bus

De Tourneo Custom zit vol met handige technologieën. Zo bevat de bus standaard al een 8″ touchscreen scherm met de bekende Ford SYNC 3 connectiviteit en voorbereiding voor Apple CarPlay en Android Auto. Door je telefoon te koppelen heb je als het ware een 8″ telefoon gecreëerd in de bus. De telefoongesprekken, smsjes, muziek en navigatie verschijnen op het beeldscherm. Naast de handbediening van het scherm is er ook de mogelijkheid om hem met stemcommando’s zijn weg te laten zoeken in het digitale scherm.

Daarnaast zijn er nog diverse andere opties aanwezig bij deze prachtige bus. Zo heeft hij een 230 volt aansluiting zodat je alleen de stekker erin hoeft te steken, beschikt hij over Cross Traffic Alert wat jou helpt om achteruit uit een parkeerplaats te komen, heeft hij een Blind Spot Information System wat een waarschuwing geeft wanneer een voertuig zich naast jouw bus bevindt, kan jij rustig touren met de adaptive cruise control die jouw voorligger in de gaten houdt en heeft hij een Intelligent Speed Limiter die de snelheid aanpast aan de geconstateerde snelheidslimiet. Bekijk de prijslijst voor de volledige lijst met opties.

Ford Tourneo Custom Titanium

De Ford Tourneo Custom is alleen leverbaar als Titanium uitvoering met een dieselmotor erin. Zelf mag je nog de keuze maken of je een L1 of de verlengde L2 wilt rijden met een automaat of niet. De Ford Tourneo Custom L1 handgeschakeld heeft 130 pk. De Tourneo Custom L1 automaat en L2 automaat en handgeschakeld hebben allemaal 170 pk. Voor een prijs vanaf € 75.328,- rijd je al een Ford Tourneo Custom. Wacht niet langer, neem je hele familie of vriendengroep mee en geniet van deze fantastische bus.

Wil je deze handige bus zelf ervaren? Kom dan langs voor een proefrit. Onze Ford verkopers staan altijd voor je klaar. Voor elke vraag kan gemakkelijk contact worden opgenomen met een van onze Ford vestigingen.

Bekijk brochure Bekijk prijslijst

Waarom Ford Ford Tourneo Custom Daarom Ford Ford Tourneo Custom

  • Standaard rijk uitgerust
  • Ruime 9-persoons bus
  • Plug-in hybride
Ford Tourneo Custom Titanium standaard voorzien van
Onze Ford Tourneo voorraad

Onze voorraad Ford Tourneo

Bekijk hier onze voorraad. Ziet u hier uw toekomstige Tourneo staan?

© 2022 – Alle rechten voorbehouden. Vraag naar de voorwaarden. Genoemde prijs is inclusief btw en bpm en alle kosten die gemaakt moeten worden om uw auto rijklaar te maken, exclusief metallic lak en afleverpakket. Getoonde afbeeldingen kunnen afwijken van de beschreven uitvoeringen. Type – en vormgevingsfouten voorbehouden.

HomeFordModellenFord Tourneo Custom