Krachtig en Stoer
De nieuwe Ford Ranger

Ford Ranger

De nieuwe Ford Ranger is een uiterst krachtige pick-up die overal komt en alles kan. Een nieuw look met een gedurfde en zelfverzekerde uitstraling. Het exterieur is voorzien van een nieuwe grille, geflankeerd door de kenmerkende ‘C-clamp koplampen’, terwijl een subtiele schouderlijn langs de flanken overgaat in geprononceerde wielkasten, die de Ranger een zelfverzekerde uitstraling geven. Daarnaast is de nieuwe Ford Ranger voorzien van de nieuwste technologische snufjes.  Als je offroad gaat rijden dan wil je dat de auto wel voldoende power heeft. De nieuwe Ranger heeft een krachtige 3.0-liter turbodiesel V6. De auto heeft voldoende vermogen om zwarte objecten te trekken of extreem offroad te rijden.

Met een druk op de knop kies je de rijmodus naar keuze en krijg je alle mogelijke informatie over de aandrijflijn, de stuurhoek, de hellings- en rolhoeken en andere gegevens die van belang zijn overzichtelijk voorgeschoteld. Met de 360-graden camera wordt parkeren een fluitje van een cent, zeker in een krappe stedelijke omgeving.

Ford Ranger leasen

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden om de Ranger te leasen? Dan ben je bij Wassink Autogroep aan het juiste adres. Er zijn namelijk diverse mogelijkheden waardoor het voor jou aantrekkelijk is om de Ranger te leasen. Wij vertellen je er graag meer over.

Offerte aanvraag

 

Bekijk prijslijst

Waarom Ford Ford Ranger Daarom Ford Ford Ranger

  • Robuuste Pick-up
  • Groot, robuust en sterk

© 2024 – Alle rechten voorbehouden. Bovenstaande prijs is een adviesprijs, exclusief btw en bpm en alle kosten die gemaakt moeten worden om uw auto rijklaar te maken, exclusief metallic lak en afleverpakket. Type – en vormgevingsfouten voorbehouden.

HomeFordModellenFord Ranger