Avontuurlijke bedrijfswagen
Ford Ranger
Nu vanaf
€ 39.331,-

Ford Ranger

Een samenwerking met een partner in het bos hoeft geen obstakel te zijn. Een modderige, slecht begaanbare en hobbelige weg schrikt je niet meer af. Hij is stoer, krachtig, robuust en gaat naar plekken waar je met een busje niet zou komen. Een 4×4 aandrijving helpt jou om op onmogelijke plekken te komen. Kom overal met de nieuwe Ford Ranger. De meest verkochte pick-up in Europa is nu nog beter geworden. Krachtiger, zuiniger en klaar voor elke klus. Jij neemt de Ranger niet mee, hij neemt jou mee. Een competente en slimme auto met handige opties die jou helpen om elke klus met beide handen aan te pakken. Hoe stoer en krachtig hij van buiten is, heeft Ford ook mee naar de binnenkant genomen. Een luxe interieur met een 8″ kleuren-touchscreen en navigatie met Ford SYNC 3.

Voorraad nieuw Occasions Offerte

Ford Ranger woestijn

 

De hardwerkende Ford Ranger

Opeens zijn lange werkdagen leuk. De pick-up is opgewassen tegen elke uitdaging met vierwielaandrijving en zijn indrukwekkende grip. Met een trekgewicht van maar liefst 3.500 kg hoef jij je geen zorgen te maken. Met de slimme technologie van Trailer Sway Control heeft hij de controle over de aanhanger. Wanneer de aanhanger begint te slingeren, wordt dit gedetecteerd waarna de snelheid automatisch verlaagt wordt zodat het trekken van de aanhanger weer gecontroleerd verloopt.

Ook ín de auto moet jij je kunnen ontspannen zodat iedere klus met een gerust hart gestart kan worden. De Ranger helpt jou graag met die ontspanning. Met zijn slimme en geavanceerde functies wordt jouw werkdag gemakkelijk gemaakt en kan jij er iedere dag weer tegenaan. Met een achteruitrijcamera en Hill Start Assist wordt rijden kinderspel. Daarnaast bevat de Ranger voetgangersdetectie voor in de drukke steden en een elektronische stabiliteitsregeling die ervoor zorgt dat je in het juiste spoor blijft rijden.

De Ford Ranger is leverbaar vanaf €26.100 exlcusief btw, bpm en overige kosten rijklaarmaken. Kom proefrijden en laat je informeren door onze Ford verkopers. Bij Wassink Autogroep werken zeer deskundige verkopers die jou alles kunnen vertellen over de mogelijkheden met de Ford Ranger. Kom langs voor een goed gepsrek met een kopje koffie.

Ford Ranger leasen

Voor iedere ondernemer die een bedrijfswagen wil leasen, ben je bij Wassink Autogroep aan het goede adres. Met verschillende mogelijkheden en bedragen is elke bedrijfswagen aantrekkelijk geprijsd en ideaal voor jouw bedrijf.

Ford Financial lease

Met Ford Financial Lease word je economisch eigenaar van de Ford Ranger. Hij komt dan op de balans van de onderneming te staan. De aanschafprijs (exclusief btw) wordt door Ford Credit gefinancierd. Zodoende hoef jij geen beroep te doen op je eigen vermogen of bedrijfskapitaal. De looptijd, het maandbedrag en een optioneel slottermijn worden samen met jou besproken zodat jij kan kiezen wat jou het beste uitkomt. Bezoek onze showroom voor meer informatie.

Ford Full Operational Lease

Kosten zoals onderhoud, verzekering en belasting in één maandbedrag? Met Ford Full Operational Lease staat jouw business centraal. Jij bent niet de eigenaar van de Ford Ranger, hij staat niet op jouw balans, maar je kunt er wel van profiteren. Hoe ideaal is dat? Laat niets aan het toeval over en maak nu een afspraak in de showroom.

Ford Nett Operational Lease

Toch iets meer zelf in de hand willen houden? Met Ford Nett Operational Lease zorg je zelf voor onderhoud en verzekering van jouw Ford Ranger. Ford Lease blijft overigens wel de eigenaar van de auto. Je hoeft er geen bedrijfskapitaal voor vrij te maken waardoor er meer over blijft om te doen waar je goed in bent: ondernemen. Bezoek onze showroom en krijg meer informatie over Ford Nett Operational Lease.

Bekijk brochure Bekijk prijslijst

Waarom Ford Ford Ranger Daarom Ford Ford Ranger

  • Zakelijk leasen
  • Robuuste Pick-up
  • Innovatief design
Ford Ranger Limited standaard voorzien van
Onze voorraad

Onze voorraad Ford Ranger

Bekijk hier onze voorraad. Ziet u hier uw toekomstige Ranger staan?

© 2022 – Alle rechten voorbehouden. Bovenstaande prijs is een adviesprijs, exclusief btw en bpm en alle kosten die gemaakt moeten worden om uw auto rijklaar te maken, exclusief metallic lak en afleverpakket. Type – en vormgevingsfouten voorbehouden.

HomeFordModellenFord Ranger