Nu vanaf
€ 46.300,-

Ford Mustang Mach-E

100% SUV + 100% elektrisch = 100% genieten

Een echte Amerikaan met een stoer uiterlijk en een luxe innerlijk. Waar de naam ‘Mustang’ voorheen synoniem stond voor ‘snel’ en ‘bruut’, heeft Ford er nu voor gekozen om het roer volledig om te gooien. Toen de eerste Mustang op de markt kwam, wilde iedereen dat exemplaar hebben. Ford introduceerde een auto met een sportief uiterlijk en een lage prijs; destijds 23.000 dollar. Na diverse facelift-modellen en compleet nieuwe uitvoeringen, heeft Ford gekozen voor een andere strategie met de Mustang. De naam is gebleven, het excentrieke uiterlijk is behouden, de kracht en power heeft hij nog steeds, maar de enorme Amerikaanse motor is vervangen door een elektrisch aangedreven variant. De Ford Mustang Mach-E is geboren.

ActiesContact Offerte

Waar de Mustang voorheen een cabriolet, coupe of fastback betrof, is hij nu verhoogd tot SUV. De motor is vervangen door een elektrische aandrijving en het interieur is volledig gericht op de toekomst. Met een groot 15,5″ touchscreen scherm in het midden van het dashboard heb je alle informatie direct bij de hand. Daarnaast beschikt de Mustang Mach-E over de nieuwste generatie van het SYNC infotainment systeem van Ford. De kofferbakruimte is voor een elektrisch aangedreven auto ruim te noemen. Met 402 liter kan er genoeg mee op avontuur. Als de achterbanken neergeklapt worden, heb je een ruimte van maar liefst 1.420 liter tot je beschikking. Voor vijf personen is de Ford Mustang Mach-E de ideale nieuwe reisgenoot.

Elektrische Ford Mustang Mach-E

Elektrisch rijden heeft de toekomst. De naam ‘Mustang’ is er (nog) niet mee verbonden, maar dit gaat wel gebeuren. Vanwege de grote naamsbekendheid die Ford heeft gecreëerd met de Mustang, hebben ze ervoor gekozen om ook hun nieuwste voertuig hier naar te vernoemen.  De instapversie heeft een groot accupakket waarmee het mogelijk is om maar liefst 600 kilometer* elektrisch af te leggen. Daarnaast zijn er verschillende aandrijflijnen beschikbaar. De Standard Range levert 75,7 kWh terwijl de Extended Range bijna 100 kWh levert. Dan is de keuze ook nog aan jou of je gaat voor achterwiel- of vierwielaandrijving gaat. Wanneer je gaat voor groot, groter, grootst dan heb je met het grootste accupakket en de vierwielaandrijving maar liefst 336pk tot je beschikking. De Mustang Mach-E GT doet er nog een schepje bovenop met maar liefst 465pk.

Op technologisch en uiterlijk vlak onderscheidt de Mustang Mach-E zich ook ten opzichte van zijn concurrenten. Met een groot panoramadak, 19″ lichtmetalen velgen, kenmerkende LED kop- en achterlampen en elektrisch inklapbare buitenspiegels op de First Edition uitvoering is de elektrische Mustang verrassend rijk uitgerust. Aan de binnenzijde bevindt zich naast het grote 15,5″ kleuren touchscreen scherm nog een 10,2″ digitaal instrumentenpaneel, een draadloze oplader, FordPass Connect en een intelligente adaptieve cruise control. Al deze systemen zorgen ervoor dat jij veilig op je bestemming aan kunt komen.

Bekijk prijslijst

Waarom Ford Ford Mustang Mach-E Daarom Ford Ford Mustang Mach-E

  • Tot 610 km actieradius
  • 402 Liter bagageruimte
  • Maar liefst 465pk
De nieuwe Ford Mustang Mach-E is standaard voorzien van:

© 2024 – Alle rechten voorbehouden. Vraag naar de voorwaarden. Genoemde prijs is inclusief btw en bpm en alle kosten die gemaakt moeten worden om uw auto rijklaar te maken, exclusief metallic lak en afleverpakket. Getoonde afbeeldingen kunnen afwijken van de beschreven uitvoeringen. Type – en vormgevingsfouten voorbehouden.

HomeFordModellenFord Mustang Mach-E