Ford Mondeo
Hybrid of niet
Nu vanaf
€ 35.400,-

Ford Mondeo

Twee werelden gecombineerd in één auto

Aandacht trekken met een auto die elegantie uitstraalt en heel zelfverzekerd overkomt? Een oogstrelend exterieur wat naadloos overloopt in het even zo goede oogstrelende interieur? Een auto met een benzine- én hybride motor voor alleen de beste prestaties? De nieuwe Ford Mondeo bekleed alleen de allerhoogste treden. Aan concessies doet hij niet.

Een stoere neus met een gewaagde grille en prachtige belijning op de motorkap. Bij het bekijken van de voorkant alleen al, weet je dat je met een elegante auto te maken hebt. Een auto met stijl, met inhoud, een eigentijds design. Een auto die gezien wil worden. Een auto die gezien wil worden met jou.

Voorraad nieuw Occasions Contact

Ford Mondeo Hybrid Station

Ford Mondeo Hybrid

Een combinatie van twee krachtbronnen is de perfecte mix van vermogen en efficiëntie. De Mondeo Hybrid heeft een benzinemotor en een door batterijen aangedreven elektrische motor. Zonder enige moeite schakelt de auto tussen de twee motoren. Wanneer het nodig is gebruikt hij ze allebei. Niet alleen bij het accelereren, maar ook bij het afremmen wordt de hybridemotor efficiënt ingezet. De energie die bij het remmen vrijkomt, wordt opgeslagen in de batterijen en kan op een later moment weer gebruikt worden.

Met de Silent Key Start van de Ford Mondeo Hybrid begint iedere reis geruisloos. Wanneer je de Power startknop indrukt, gaan de elektrische motoren starten en kan je rustig optrekken. De elektrische motoren helpen jou bij de korte afstanden zodat jij CO2-neutraal kan rijden. De 2.0-liter benzinemotor neemt het stokje vervolgens weer over wanneer de batterij leeg is of wanneer je het gaspedaal wat dieper intrapt. De motoren lopen naadloos in elkaar over en zo hoef jij dus minder vaak bij de benzinepomp te staan.

Laadvermogen

Bij de meeste hybride auto’s moet er opbergruimte ingeleverd worden te koste van het hele hybride systeem. Voor de Ford Mondeo Hybrid geldt dit echter niet. De slimme en geavanceerde technieken zijn zo ingericht dat hij je alle ruimte geeft die jij nodig hebt. Met een standaard bagageruimte in de station uitvoering van 403 liter is hij verrassend ruim. Dan hebben we het nog niet over de volledig vlakke vloer. Deze is zo ingericht dat je zonder enige moeite al je spullen kunt in- en uitladen. Wanneer de achterbank neergeklapt is, ontstaat er een royale ruimte van maar liefst 1.508 liter.

Ford Mondeo Titanium HEV

Het eerste hybride model van de Mondeo is de Titanium. De Titanium HEV heeft aan de buitenzijde unieke HEV badges en 16″ lichtmetalen velgen omhult met banden met een ultralage rolweerstand. Het interieur is voorzien van een 10″ kleurendisplay instrumentenpaneel met HEV SmartGauge. Het SmartGauge systeem geeft realtime rij-informatie dat helpt om efficiënter te rijden. Daarnaast bevat de Titanium HEV ook nog onder andere een 8″ Touch&Swipe screen met navigatie en voorbereiding voor Apple CarPlay en Android Auto, elektrische parkeerrem, grootlicht assistent, regensensor en cruise control.

Ford Mondeo Vignale HEV

Wanneer je kiest voor de Ford Mondeo Vignale HEV, kan je alleen maar luxe op de hoogste tree ervaren. Naast de opties die er standaard op de Ford Mondeo Vignale zitten, heeft de HEV aan de buitenzijde unieke badges, elektrisch bedien-, inklap- en verwarmbare buitenspiegels met richtingaanwijzers en geïntegreerde trottoirverlichting. Het interieur is voorzien van een 10″ kleurendisplay instrumentenpaneel met HEV SmartGauge. Daarnaast heeft de Vignale HEV nog opties zoals een dubbele uitlaat, achteruitrijcamera, Lane Keeping Aid, parkeersensoren vóór en achter en Active Noice Control.

Maak nu een afspraak bij een van een onze Ford vestigingen om een Ford Mondeo proefrit te maken. Kan je niet kiezen tussen hybride, benzine of diesel? Of wellicht station of sedan? Kom gerust langs bij een Ford vestiging van Wassink Autogroep en de verkopers kunnen jou helpen met kiezen.

Ford Mondeo Occasion

Bij Wassink Autogroep is er een groot aanbod aan occasions aanwezig. Hybrid, elektrisch, benzine of diesel. Met of zonder automaat. Hatchback, sedan of station. Ben je specifiek op zoek naar een Mondeo? Bekijk hier ons aanbod Ford Mondeo occasions.

Bekijk brochure Bekijk prijslijst

Waarom Ford Ford Mondeo Daarom Ford Ford Mondeo

  • Hybride aandrijflijn
  • Luxueuze Vignale
  • Groot touchscreen scherm
Ford Mondeo Titanium standaard voorzien van
Onze Ford Mondeo voorraad

Onze voorraad Ford Mondeo

Bekijk hier onze voorraad. Ziet u hier uw toekomstige Mondeo staan?

© 2022 – Alle rechten voorbehouden. Vraag naar de voorwaarden. Genoemde prijs is inclusief btw en bpm en alle kosten die gemaakt moeten worden om uw auto rijklaar te maken, exclusief metallic lak en afleverpakket. Getoonde afbeeldingen kunnen afwijken van de beschreven uitvoeringen. Type – en vormgevingsfouten voorbehouden.

HomeFordModellenFord Mondeo