Ford Focus

Ford Focus

Pak het huidige concept, voeg daar het een en ander aan toe. En voilà, de nieuwe Ford Focus is geboren. Verbeterde techniek, meer connectiviteit en het design nog strakker. Ford heeft in het 20-jarig bestaan van de Focus inmiddels de vijfde generatie gepresenteerd. De Focus is verkrijgbaar in vele verschillende uitvoeringen, van de standaard trend uitvoering tot aan de luxueuze Vignale.

Voorraad nieuw Occasions Contact

Geniet van het avontuur

Ook voor de Focus heeft Ford een breed scala aan uitvoeringen gepresenteerd. De Titanium is de standaard versie. Deze is voorzien van diverse opties zoals een 13.2″ touchscreen scherm, 16″ lichtmetalen velgen en cruise control. Een stapje hoger in het scala treffen we de ST-Line. Meer luxe, meer opties, meer plezier. De ST-Line X is onder andere voorzien van achteruitrijcamera, LED achterlichten en Bang & Olufsen audiosysteem met 9 speakers en 1 subwoofer.

Focus Private lease

Jezelf alleen bezig willen houden met de brandstof van jouw auto? Dit bedrag is inclusief wegenbelasting, verzekering en onderhoud. Bekijk hier alle onze Ford Focus private lease deals.

Ford Focus occasion

Toch liever een occasion? Bekijk ons aanbod Ford Focus occasions en kies tussen een automaat of handgeschakeld, ST-Line, station of misschien toch de sportieve ST. Wij hebben diverse modellen op voorraad staan met verschillende kilometerstanden en bouwjaren.

Bekijk prijslijst

Waarom Ford Ford Focus Daarom Ford Ford Focus

  • Luxueuze Vignale
  • Engine of the year
  • Sportieve ST-Line
Ford Focus ST-Line standaard voorzien van
Onze Ford Focus voorraad

Onze voorraad Ford Focus

Bekijk hier onze voorraad. Ziet u hier uw toekomstige Focus staan?

© 2024 – Alle rechten voorbehouden. Vraag naar de voorwaarden. Genoemde prijs is inclusief btw en bpm en alle kosten die gemaakt moeten worden om uw auto rijklaar te maken, exclusief metallic lak en afleverpakket. De Private Lease tarieven zijn gebaseerd op 60 maanden en 10.000 kilometer per jaar. Ford Private Lease wordt onder het Keurmerk Private Lease aangeboden door Ford Lease. Getoonde afbeeldingen kunnen afwijken van de beschreven uitvoeringen. Type – en vormgevingsfouten voorbehouden.

HomeFordModellenFord Focus