Ford Focus Active
Hoger op de poten
Nu vanaf
€ 27.955,-

Focus Active

Als 'gewoon' niet meer leuk is....

… ga dan op avontuur, ga erop uit en neem iedereen en alles mee. Vanaf je oprit, over het asfalt, door plassen en de onverharde wegen. Ford heeft zijn gamma uitgebreid met een nieuwe uitvoering. De Active is geboren. Een compleet nieuwe crossover waar het avontuur vanaf spat. Vieze laarzen, een natte hond, badlakens vol zand, een mountainbike met modder; het maakt allemaal niets uit.

Voorraad nieuw Occasions Offerte

Ford Focus Active Wagon linksvoor

Hevig getest

Het interieur heeft 60.000 testcycli ondergaan om bestand te zijn tegen allerlei buitenactiviteiten. Slijtage en verkleuring zijn verleden tijd. De verhoogde zitpositie verbeteren het zicht en met de verschillende rijmodi zit er altijd eentje bij die geschikt is voor jouw rit. Het ruige van een SUV gecombineerd met het praktische van een 5-deurs hatchback of wagon is de perfecte mix voor de nieuwe Focus Active en Active Wagon. De auto is voorzien van kunststof exterieuronderdelen waardoor hij een offroad-look krijgt. Hij staat drie centimeter hoger dan de standaard Focus en is avontuurlijker ingesteld.

Rijk uitgeruste Ford Focus Active

Aan de buitenzijde is het direct te zien dat het om een Active uitvoering gaat. Met stoere bumpers, 17″ two-tone velgen, een verchroomd dubbel uitlaatsierstuk en Active badges op de auto. De sportstoelen vóór zitten comfortabel en met een 8″ touchscreen scherm binnen handbereik is het prima vertoeven in deze auto. Met Android Auto en Apple CarPlay is ook de nodige mobiele connectiviteit aanwezig. De Focus Active is verkrijgbaar vanaf € 27.955,-.  De Focus Active Wagon is leverbaar vanaf € 29.205,-. Maak nu een afspraak bij een van onze Ford vestigingen voor een proefrit en ervaar de actieve broer van de Focus.

De Active heeft onder de motorkap de prijswinnende Engine of the Year benzinemotor in de volgende uitvoeringen:

  • een 1.0-liter EcoBoost motor met 125 pk en handgeschakelde versnellingsbak.
  • een 1.5-liter EcoBoost motor met 150 pk met handbak of automaat.

Daarnaast is het ook mogelijk om de Focus Active met een 1.5-liter EcoBlue dieselmotor met handbak en zes versnellingen te verkrijgen.

Bekijk brochure Bekijk prijslijst

Waarom Ford Focus Active Daarom Ford Focus Active

  • Verschillende rijmodi
  • Groot touchscreen scherm
  • Avontuurlijk
Ford Focus Active Business standaard voorzien van

© 2020 – Alle rechten voorbehouden. Vraag naar de voorwaarden. Genoemde prijs is inclusief btw en bpm en alle kosten die gemaakt moeten worden om uw auto rijklaar te maken, exclusief metallic lak en afleverpakket. Getoonde afbeeldingen kunnen afwijken van de beschreven uitvoeringen. Type – en vormgevingsfouten voorbehouden.

HomeFordModellenFocus Active