Ford Fiesta Active
Stoer en compact
Nu vanaf
€ 22.115,-

Fiesta Active

Ga elke uitdaging aan

Een nieuwe crossover in de eveneens nieuwe Active familie van Ford. De Ford Fiesta Active X is een robuuste hatchback met crossover looks. Stoer aan de buitenkant, verrassend veel comfort aan de binnenzijde. Zo heeft de Fiesta Active X zichzelf kenbaar gemaakt. Door de beschermingspanelen onderaan de auto zie je direct dat hij gemaakt is voor de offroad-ervaring.

Voorraad nieuw Occasions OfferteFord Fiesta Active linksachter

Ford Fiesta Active X rijmodi

Voor elke actieve rit staat de Fiesta Active X voor je klaar. Met drie rijmodi kan je altijd de juiste instellingen voor je auto bepalen. Ga voor ‘Normal’ op de gewone weg. Geen bultje, geen bladeren, normaal verkeer. Jij kan rustig op weg. Of kies voor ‘Eco’ als je echt even rustig aan wil doen. Zuinigheid staat centraal bij deze rijmodus. Wanneer het glad is kun je kiezen voor ‘Slippery’. Deze zorgt ervoor dat je wat extra grip hebt. Wielspin wordt onderdrukt door de sublieme technologie die in deze auto verwerkt is. Extra grip bij gladde omstandigheden is altijd prettig.

Ga niets meer uit de weg

Elke uitdaging die jij aangaat, gaat de Fiesta Active X met je mee. Met zijn grote 17″ wielen vermorzelt hij elk stukje wegdek alsof het niets is. Vanwege de extra rijhoogte rijd je gemakkelijk over ruw terrein. Naast de Active X exterieurdetails bevat deze auto ook nog LED achterlichten en mistlampen vóór met bochtverlichting aan de buitenzijde. Het interieur is speciaal ontworpen om jou het comfort te bieden wanneer je een ruige rit maakt. Wanneer je instapt en gaat zitten in de sportstoelen, heb je een goed uitzicht vanwege de verhoogde zitpositie. Het interieur is meermaals getest om bestand te zijn tegen de modderige laarzen, natte kleding en de strandlakens vol met zand. Ook heeft Ford gekeken naar de UV-straling van de zon. Het interieur is erop gemaakt om lang mee te kunnen zonder dat het vervaagd door de zonnestraling.

Rijke uitrusting

De Fiesta Active X is bijzonder rijk uitgerust. Hij beschikt bijvoorbeeld over onder andere een 6,5″ touchscreen scherm met voorbereiding voor Apple CarPlay en Android Auto, Bang & Olufson audiosysteem, verkeersbordherkenning, cruise contol en airconditioning. De actieve broer van de Fiesta is leverbaar vanaf € 22.115,-. Maak nu een afspraak in de showroom of boek een proefrit en ga op avontuur.

Bekijk brochure Bekijk prijslijst

Waarom Ford Fiesta Active Daarom Ford Fiesta Active

  • Avontuurlijk
  • Standaard rijk uitgerust
  • Verschillende rijmodi
Ford Fiesta Active X standaard voorzien van

© 2020 – Alle rechten voorbehouden. Vraag naar de voorwaarden. Genoemde prijs is inclusief btw en bpm en alle kosten die gemaakt moeten worden om uw auto rijklaar te maken, exclusief metallic lak en afleverpakket. Getoonde afbeeldingen kunnen afwijken van de beschreven uitvoeringen. Type – en vormgevingsfouten voorbehouden.

HomeFordModellenFiesta Active