De Amerikaanse Plug-in Hybrid
Ford Explorer
Nu vanaf
€ 77.910,-

Ford Ford Explorer

Wij horen je denken: hoe kan een grote SUV nou hybride aangedreven zijn? Groots, Amerikaans, zuinig en efficiënt. Ontworpen met zorg voor de ultieme rijervaring. Een SUV met bijzonder veel geavanceerde rijhulptechnologieën en ook nog eens een slim Plug-in Hybride aandrijflijn die vermogen en efficiëntie op de best mogelijke manier weet te combineren. Gemaakt om elk avontuur op te zoeken. Maar wel op een zuinige manier.

Voorraad nieuw Occasions Offerte

Ga op ontdekkingstocht met de Ford Explorer

De Explorer heeft een strak design met stoere elementen. Robuuste belijning, een geraffineerde grille, sportieve dubbele uitlaten aan allebei de kanten en dikke 20″ lichtmetalen velgen. Nieuw in de Explorer is de Active Grille. Deze gaat open wanneer er koele lucht de motor in geblazen moet worden en sluit wanneer dat niet meer nodig is. Daarnaast heeft hij een groot panoramisch dak die een groot gedeelte van het lichtinval regelt.

Laat je niet tegenhouden door de wereld om je heen. Jij kunt gaan en staan waar je wilt en de Explorer gaat graag met je mee. Met innovatieve technologieën zoals het grote scherm in het middenconsole, praktische oplossingen zoals een draadloos oplaadstation en een bijzonder groot laadvermogen van maar liefst 2.274 liter is deze PHEV SUV klaar voor elk avontuur.

Coming soon

De Ford Explorer is vanaf begin 2020 te verkrijgen bij ons in de showroom. Maak een afspraak voor meer informatie.

Bekijk brochure Bekijk prijslijst

Waarom Ford Ford Ford Explorer Daarom Ford Ford Ford Explorer

  • Stoere SUV
  • Hybride aandrijflijn
  • 7-persoons

© 2020 – Alle rechten voorbehouden. Vraag naar de voorwaarden. Genoemde prijs is inclusief btw en bpm en alle kosten die gemaakt moeten worden om uw auto rijklaar te maken, exclusief metallic lak en afleverpakket. Getoonde afbeeldingen kunnen afwijken van de beschreven uitvoeringen. Type – en vormgevingsfouten voorbehouden.

HomeFordModellenFord Ford Explorer