Ford E-Transit Custom

Ford E-Transit Custom

De nieuwe Ford Transit Custom is ook volledig elektrisch leverbaar. De nieuwe E-Transit Custom is de nieuwste generatie van de elektrische aandrijflijn en biedt een actieradius tot 380 kilometers.

Offerte aanvraag

Batterij E-Transit Custom

De E-Transit Custom heeft een krachtige elektromotor met een bruikbare batterijcapaciteit van 74 kWh en een 400-volt batterijpakket. De batterij bestaat uit geavanceerde 82 Ah pouch cellen die 12% meer energiedicht zijn dan in de Ford E-Transit. De actieradius is 380 kilometer. Het batterijpakket is rechtstreeks gemonteerd tegen de carrosserie, wat de duurzaamheid bevordert, gewicht bespaart en het rijbereik vergroot.

Deze Ford bedrijfswagen is verkrijgbaar in twee krachtige elektromotoren van 136 pk of 217 pk. Beide motoren hebben een koppel van 415 Nm, wat toonaangevend is in deze voertuigklasse. De motoren zijn rechtstreeks gemonteerd aan de vloer achterin, wat een speciaal subframe overbodig maakt. De motor is ook 90 graden gedraaid voor meer laadruimte en efficiëntie. De E-Transit Custom heeft een toonaangevend trekgewicht van 2.000 kg, waardoor hij ideaal is voor ondernemers die een elektrische bedrijfswagen nodig hebben die ook kan trekken. Een inklapbare trekhaak is optioneel verkrijgbaar voor nog meer gebruiksgemak. Dankzij DC-snelladen met een vermogen tot 125 kW is de batterij in slechts 41 minuten van 15 tot 80% op te laden.

Hightech interieur

Standaard is de nieuwe E-Transit Custom uitgerust met Ford SYNC 4 met een nieuw 5G-modem, naadloze smartphone-integratie, een 13-inch touchscreen, spraakherkenning en live verkeersinformatie om routes effectiever te kunnen plannen. Daarnaast is er een zakelijke app beschikbaar van Ford Pro die toegang biedt tot een reeks handige tools om efficiënter te werken, en Ford Pro Telematics Essentials, de verbonden productiviteitstool waarmee op basis van data de inzet van bestelwagens kan worden gemaximaliseerd. Het interieur van de Ford E-Transit Custom heeft een robuust ontwerp dat ontworpen is om vuil en vocht te weerstaan. De materialen zijn zo gekozen dat ze gemakkelijk schoon te maken zijn, zelfs met natte voeten of modderige schoenen. De bedrijfswagen is ook geschikt voor het snel in- en uitladen van zware items.

Houd mij op de hoogte
Technische specificaties

© 2024 – Alle rechten voorbehouden. Bovenstaande prijs is een adviesprijs, exclusief btw en bpm en alle kosten die gemaakt moeten worden om uw auto rijklaar te maken, exclusief metallic lak en afleverpakket. Type – en vormgevingsfouten voorbehouden.

HomeFordModellenFord E-Transit Custom