Nieuwe Ford E-Transit Courier

Ontdek de nieuwste generatie Transit Courier, een compacte bestelwagen die groots presteert. Met zijn ruimere interieur biedt de Transit Courier de perfecte balans tussen wendbaarheid in stedelijke omgevingen en indrukwekkende laadcapaciteit.

Geavanceerd Infotainmentsysteem

Ervaar moeiteloze connectiviteit en intuïtieve bediening met het SYNC 4-infotainmentsysteem. Kies tussen het 8-inch of 12-inch touchscreen, geniet van smartphone mirroring en profiteer van draadloze updates voor realtime navigatie.

Krachtige Laadcapaciteit

Met een laadlengte van 1,8 meter en een breedte van 1,22 meter tussen de wielkasten, biedt de Transit Courier plaats aan twee europallets en heeft het een maximaal laadvermogen van indrukwekkende 850 kg. De verhoogde dakhoogte van 1,25 meter vergroot het laadvolume, waardoor deze compacte bestelwagen nog veelzijdiger wordt.

Compact, Ruim, Slim:

De nieuwe Transit Courier bewijst dat compact niet ten koste hoeft te gaan van ruimte en prestaties. Ideaal voor ondernemers die op zoek zijn naar een betrouwbare partner voor diverse transportbehoeften. Dankzij de ingebouwde modem blijf je altijd verbonden. Monitor de status van je voertuig, ontvang verbonden beveiligingswaarschuwingen en behoud controle met een reeks handige functies.

Efficiëntie Ontmoet Elektrificatie

Ontdek de E-Transit Courier, onze elektrische variant, met een extra opslagruimte van 44 liter in de frunk. Een slimme oplossing voor duurzaam en efficiënt stadsvervoer.

Bekijk prijslijst

© 2024 – Alle rechten voorbehouden. Bovenstaande prijs is een adviesprijs, exclusief btw en bpm en alle kosten die gemaakt moeten worden om uw auto rijklaar te maken, exclusief metallic lak en afleverpakket. Type – en vormgevingsfouten voorbehouden.

HomeFordModellenNieuwe Ford E-Transit Courier