100% Elektrisch
Ford E Tourneo Custom

Nieuwe Ford E-Tourneo Custom

GLOEDNIEUWE E-TOURNEO CUSTOM

E-Tourneo Custom legt de lat hoger in het segment van multi-activiteitsvoertuigen door een nieuw platform te combineren dat is ontworpen om maximale veelzijdigheid en comfort te bieden met een zeer efficiënte batterij-elektrische aandrijflijn die een gericht rijbereik tot 370 km kan leveren.

E-Tourneo Custom, een van de vier nieuwe volledig elektrische Ford Pro-modellen die tegen 2024 in Europa worden gelanceerd. De nieuwe E-Tourneo Custom richt zich op zowel particuliere als zakelijke klanten en biedt ruime accommodatie voor maximaal acht inzittenden.

Het nieuwe model introduceert een volledige reeks premiumfuncties, waaronder ultraflexibele achterbank op rails, handsfree elektrisch bedienbare zijdeuren, B&O-audiosysteem, digitale sleutelkaarten, panoramisch glazen dak en een innovatief kantelbaar stuur.

Het comfortniveau wordt verder verhoogd door de superieure verfijning en voertuigdynamiek die wordt geleverd door het voertuigontwerp van de volgende generatie. Stille elektrische aandrijving en een nieuw niveau van rijcomfort en stabiliteit worden geboden door de geoptimaliseerde chassisarchitectuur met onafhankelijke achterwielophanging.

Als onderdeel van het meest uitgebreide Tourneo Custom-assortiment ooit kunnen klanten ook kiezen voor de geheel nieuwe Plug-In Hybrid (PHEV) en de nieuwste generatie EcoBlue-dieselmodellen, die een uiterst efficiënte achttraps automatische versnellingsbak en intelligente vierwielaandrijving introduceren opties.

Houd mij op de hoogte

Waarom Ford Ford E-Tourneo Custom Daarom Ford Ford E-Tourneo Custom

  • Innovatief design
  • Standaard rijk uitgerust
  • Groot laadvolume

© 2023 – Alle rechten voorbehouden. Vraag naar de voorwaarden. Genoemde prijs is inclusief btw en bpm en alle kosten die gemaakt moeten worden om uw auto rijklaar te maken, exclusief metallic lak en afleverpakket. Getoonde afbeeldingen kunnen afwijken van de beschreven uitvoeringen. Type – en vormgevingsfouten voorbehouden.

HomeFordModellenNieuwe Ford E-Tourneo Custom