100% Elektrisch
Ford E-Tourneo Custom
Vanafprijs is nog niet bekend

Nieuwe Ford E-Tourneo Custom

De nieuwe Ford E-Tourneo Custom is de ideale personenbus en biedt plaats tot acht passagiers. Deze elektrische Ford is speciaal ontworpen voor personenvervoer. Met een actieradius van 370 kilometer (WLTP) kan je zorgeloos op pad met collega’s, vrienden of familie. Daarnaast geniet je van veel luxe en comfort aan boord. Met premium functies zoals een B&O-audiosysteem, panoramisch glazen dak, handsfree elektrisch bedienbare zijdeuren en een ultraflexibele achterbank.

De krachtige elektrische aandrijflijn biedt een ​​stille en soepele rijervaring, zonder af te doen aan het vermogen. Dit voertuig is niet alleen geschikt voor stadsritten, maar zeker ook voor lange afstanden, dankzij het bereik van de batterij. Bovendien heeft deze personenauto van Ford een trekgewicht van 2.000kg. De E-Tourneo Custom is ook leverbaar als Plug-In Hybrid.

De nieuwe Ford E-Tourneo Custom is begin 2024 in de showroom. Wij houden je graag op de hoogte.

Houd mij op de hoogte

Waarom Ford Ford E-Tourneo Custom Daarom Ford Ford E-Tourneo Custom

  • Innovatief design
  • Standaard rijk uitgerust
  • Groot laadvolume

© 2024 – Alle rechten voorbehouden. Genoemde prijs is inclusief btw en bpm en alle kosten die gemaakt moeten worden om uw auto rijklaar te maken, exclusief metallic lak en afleverpakket. Getoonde afbeeldingen kunnen afwijken van de beschreven uitvoeringen. Type – en vormgevingsfouten voorbehouden.

HomeFordModellenNieuwe Ford E-Tourneo Custom