Time to Explore
De nieuwe Ford Explorer
Rijklaar vanaf
€ 41.450,-

De nieuwe Ford Explorer

Ford heeft een nieuwe model geïntroduceerd, genaamd de Ford Explorer. Een iconisch model, nieuwe ontworpen en gebouwd in Europa. De nieuwe Explorer heeft een aerodynamisch design dat de assertieve stijl van de iconische Amerikaanse SUV van Ford weerspiegelt.

De Ford Explorer heeft ongeveer 470 liter bagageruimte, waardoor er voldoende ruimte is om op pad te gaan met het hele gezin of met vrienden. Het console tussen de bestuurder en voorpassagier biedt plaats aan een 15-inch laptop, achter het touchscreen vind je een verborgen afsluitbare ruimte. Dit maakt de auto de perfecte auto voor elk avontuur, van stadsritten tot lange ritten. Standaard is de Explorer rijk uitgerust met onder andere verwarmbare voorstoelen en een verwarmbaar stuurwiel, een bestuurdersstoel met massage, keyless entry en een soundbar.

Opladen batterij Explorer

Het opladen van de batterij van de Explorer gaat erg eenvoudig, dit kan zowel onderweg als thuis. Thuis opladen is eenvoudig in te plannen zodat er bijvoorbeeld gebruik gemaakt kan worden van het lagere stroomtarief en om ervoor te zorgen het interieur voorverwarmd of verkoeld wordt vertrek. De elektrische aandrijflijn is voorzien van een accu die in 25 minuten op te laten is van 10 tot 80 procent.

Naar verwachting staat de nieuwe Ford Explorer in de zomer van 2024 bij ons in de showroom. Wij houden je graag op de hoogte!

Houdt mij op de hoogte

© 2024 – Alle rechten voorbehouden. Genoemde prijs is inclusief btw en bpm en alle kosten die gemaakt moeten worden om uw auto rijklaar te maken, exclusief metallic lak en afleverpakket. Getoonde afbeeldingen kunnen afwijken van de beschreven uitvoeringen. Type – en vormgevingsfouten voorbehouden.

HomeFordModellenDe nieuwe Ford Explorer