Nu vanaf
€ 153.100,-

De nieuwe Ford Bronco

De iconische Ford Bronco komt naar Nederland. Dit legendarische model is in gelimiteerde oplage beschikbaar als Outer Banks en in de extreme offroad-variant Badlands. Beide uitvoeringen worden aangedreven door een 2,7 liter Ford EcoBoost V6 benzinemotor die een vermogen van 335 pk en een koppel van 563 Nm levert.

Het interieur van de nieuwe Bronco is een stoere en functionele ruimte die perfect past bij het exterieur van de auto. Het instrumentenpaneel is geïnspireerd op dat van de Bronco van de eerste generatie, met kleuren die zijn gebaseerd op natuurlijke paletten en een outdoor-uitrusting, en materialen die zijn geselecteerd vanwege hun duurzaamheid. Op het gebied van comfort en luxe zijn er geen concessies gedaan. Het interieur is voorzien van een 8-inch digitaal instrumentencluster en het 12-inch touchscreen met SYNC 4 bieden alle benodigde informatie en entertainment. Het systeem is ook compatibel met Ford Power-Up, waarmee de Bronco altijd up-to-date blijft.

De nieuwe Bronco is voorzien van een aantal functies die het rijden op ruw terrein veiliger en comfortabeler maken. Zo zijn er handgrepen op het dashboard en de middenconsole waar passagiers zich aan vast kunnen houden. Het middenconsole heeft ook een draadloos oplaadstation dat de mobiele telefoon zelfs bij extreme hellingshoeken op zijn plek houdt. Het instrumentenpaneel is voorzien van afwasbare oppervlakken en de fysieke schakelaars in het interieur zijn afgedicht met siliconen en voorzien van rubberen contactpunten. Dit maakt ze bestand tegen de elementen en gemakkelijk schoon te maken.

Een stoere terreinwagen, zo kan je de Ford Bronco omschrijven. Hij onderscheidt zich door de grille die over de volle breedte van de auto loopt samen met de iconische ronde koplampen. De afgeronde carrosseriepanelen geven een duidelijk zicht op de buitenste hoeken van de auto. De voorspatborden zijn voorzien van trail sights, die kunnen worden gebruikt om langere voorwerpen te vervoeren zoals surfplanken of kano’s.

Houd mij op de hoogte

© 2024 – Alle rechten voorbehouden. Vraag naar de voorwaarden. Genoemde prijs is inclusief btw en bpm en alle kosten die gemaakt moeten worden om uw auto rijklaar te maken, exclusief metallic lak en afleverpakket. Getoonde afbeeldingen kunnen afwijken van de beschreven uitvoeringen. Type – en vormgevingsfouten voorbehouden.

HomeFordModellenDe nieuwe Ford Bronco