Vanafprijs is nog niet bekend

De nieuwe Ford Bronco

EEN VRIJGEVOCHTEN KARAKTER

De meest uitdagende landschappen zijn eenvoudig te trotseren dankzij het geavanceerde terreinbeheersysteem met verschillende GOAT-standen (Go Over Any Terrain). De Ford Bronco is uitgerust met terreinbanden en een ophangingssysteem voor offroad-gebruik op hoge snelheid en kan moeiteloos elke uitdaging aan.

ROBUUSTE ELEGANTIE

Ontworpen met de vrijheid die je ook achter het stuur voelt. Je kunt de Bronco SUV personaliseren voor elk avontuur. Het dak en de deuren kunnen worden verwijderd* en verder kun je kiezen voor praktische accessoires, zoals een dakdrager, zodat je klaar bent voor de ultieme outdoorervaring.

Houd mij op de hoogte

VOOR DE ONLINE AVONTURIER

Verlaat de gebaande paden zonder connectiviteit te verliezen. De Ford Bronco is uitgerust met het intelligente SYNC4**, dat wordt bediend via een 12 inch-touchscreen. Ook geniet je van een B&O Premium audiosysteem met tien luidsprekers voor dé soundtrack van je roadtrip.

© 2023 – Alle rechten voorbehouden. Vraag naar de voorwaarden. Genoemde prijs is inclusief btw en bpm en alle kosten die gemaakt moeten worden om uw auto rijklaar te maken, exclusief metallic lak en afleverpakket. Getoonde afbeeldingen kunnen afwijken van de beschreven uitvoeringen. Type – en vormgevingsfouten voorbehouden.

HomeFordModellenDe nieuwe Ford Bronco