Ford Options Elke 2 of 3 jaar een nieuwe Ford rijden?

Voor een vast maandbedrag rijden en na 2 of 3 jaar weer een nieuwe Ford uitzoeken? Ford Options maakt het mogelijk. De werking van dit systeem is heel gemakkelijk en jij weet waar je aan toe bent. Bij iedere nieuwe Ford is het mogelijk om Ford Options te gebruiken. Vraag naar de voorwaarden bij een van onze Ford verkopers.

Acties Contact

Hoe werkt Ford Options?

Wanneer je een nieuwe Ford aanschaft, stelt Ford de toekomstige gegarandeerde minimumwaarde (TGMW) over 2 of 3 jaar vast. Het enige wat jij hoeft te doen is het verschil te betalen tussen de aanschafprijs en de TGMW. Dit gebeurt in maandelijks termijnen plus een vast laag rentepercentage. Wil je toch graag het contract tussentijds inlossen? Dat is zeker mogelijk. Tegen lage kosten kun je gedeeltelijk of geheel het overige bedrag inlossen. Nieuwsgierig geworden? Bekijk het filmpje hieronder en ervaar het gemak van Ford Options.

De Ford Fiesta, EcoSport en Focus zijn zeer scherp geprijsd met de Ford Options. Jij rijdt al een Ford voor € 149 per maand. Profiteer nu van deze grandioze actie en rijdt binnenkort een gloednieuw Fiesta, EcoSport of Focus. Onze verkopers staan voor je klaar om al je vragen te beantwoorden.

Contract loopt af en nu?

Afhankelijk van het contract is deze na 2 of 3 jaar aan het einde gekomen. Je krijgt dan de mogelijkheid om te kiezen uit 3 opties:

  • Vernieuwen: je huidige Ford inruilen voor een nieuwe.
  • Teruggeven: je vindt het na 2 of 3 jaar mooi geweest.
  • Houden: je bent zo tevreden over de auto dat je hem wilt houden. Je dient dan alleen nog het slottermijn te betalen. Dit kan in één keer of weer in maandelijkse termijnen.

Je kunt daarnaast ook nog kiezen voor Ford Flex Finance of Ford Huurkoop. Bekijk de gewenste pagina voor meer informatie.

KenmerkenFord OptionsPrivate Lease
Auto in eigendomX
Ik wil een aanbetaling kunnen doenX
Inclusief o.a. onderhoud,
verzekering en wegenbelasting
X
Ik wil mijn schadevrije jaren behoudenX
Looptijd24 of 36 maanden24 tot 60 maanden
Keuze in kilometrage per jaarmaximaal 20.000 of 30.000 km/jaarmaximaal 10.000 tot 30.000 km/jaar
Mogelijkheden bij einde contractauto teruggeven, houden of vernieuwenauto teruggeven

Wassink Autogroep treedt op als (verbonden) bemiddelaar en bemiddelt daarmee uitsluitend voor Ford Credit. De Europese Standaardinformatie is verkrijgbaar via Ford Credit en wordt voorafgaand aan de totstandkoming van de overeenkomst verstrekt (13620001).

HomeFordLease en financieringFord Options