Ford Huurkoop Een traditionele vorm van financieren

Een gespreide betaling, een vast maandbedrag plus een rentepercentage en weten waar je aan toe bent. Dat is Ford Huurkoop. Jij kiest zelf de contractperiode voor hoe lang jij de auto wilt afbetalen. Je kunt kiezen voor een periode van 12 tot wel 60 maanden. Je hebt een vast maandbedrag plus een vast rentepercentage gedurende de hele contractperiode. Jij weet waar je aan toe bent, wat je aan je auto kwijt bent. Dit bedrag is exclusief onderhoud, wegenbelasting en verzekering.

Hoe werkt Ford Huurkoop?

Ford Huurkoop kan zowel bij nieuwe als bij gebruikte voertuigen afgenomen worden. Jij kiest een contractperiode die jou het beste uitkomt. Je kunt kiezen voor een periode van minimaal 12 maanden en maximaal 60 maanden. Mocht je een aanbetaling willen doen, is dit altijd mogelijk. Daarnaast wordt de prijs van de auto meegenomen in de berekening. Heb je netjes alle bedragen betaald in de termijnen die aangegeven staan, is de auto aan het einde van het contract van jou.

Je kunt daarnaast ook nog kiezen voor Ford Flex Finance of Ford Options. Bekijk de gewenste pagina voor meer informatie.

Wassink Autogroep treedt op als (verbonden) bemiddelaar en bemiddelt daarmee uitsluitend voor Ford Credit. De Europese Standaardinformatie is verkrijgbaar via Ford Credit en wordt voorafgaand aan de totstandkoming van de overeenkomst verstrekt (13620001).

HomeFordLease en financieringFord Huurkoop