Ford Autoverzekering

Voor iedere Ford is er een passende autoverzekering. Eenvoudig, vooruitstrevend en speciaal ontwikkeld voor jou als Ford-rijder. Ford Nederland werkt samen met Unigarant om de beste autoverekering aan te kunnen bieden. Jouw Ford wordt als geen ander herkend waardoor wij kunnen zorgen voor een naadloos en vakkundig schadeherstel en wordt de afhandeling voor jou geregeld.

Ford Autoverzekering bij Wassink Autogroep

Hoe werkt de Ford Autoverzekering?

Voor elke nieuwe en gebruikte auto is het mogelijk om de autoverzekering af te sluiten. Jij kan zelf kiezen wat het beste bij jou past. Bekijk de brochure voor meer informatie. De volgende varianten zijn hierin mogelijk:

  • 1 jaar aanschafwaardedekking: wanneer de auto binnen 1 jaar gestolen wordt of total loss raakt, wordt de aanschafwaarde aan jou uitgekeerd. Het eigen risico bedraagt bij schade €100 en bij het vervangen van een ruit is dat €75.
  • 3 jaar aanschafwaardedekking: wordt de auto binnen 3 jaar gestolen of raakt deze total los, betaalt Ford Autoverzekering de aanschafwaarde aan jou terug. Voor reparatie en ruitvervanging bij een Ford dealer hoef jij geen eigen risico te betalen
  • 5 jaar aanschafwaardedekking: De aanschafwaarde van jouw auto wordt uitgekeerd wanneer deze gestolen wordt of total loss raakt. Wanneer je de schade laat repareren door een Ford dealer, betaal je geen eigen risico.
Bekijk brochure Contact

Wassink Autogroep treedt op als bemiddelaar in de verzekeringen genoemd op deze pagina. De verzekering komt tot stand via onze partner Unigarant N.V.

HomeFordFord FinancierenFord Autoverzekering