Ford Acties

GO FURTHER

Van
€ 43.350,-
Nu voor
€ 39.350,-
Private lease
€ 549,-

Nieuwe Kuga

Ford Kuga Plug-In Hybrid SUV: Meer Vermogen, Trekkracht, en Stijl

De gloednieuwe Ford Kuga Plug-In Hybrid SUV is een indrukwekkende combinatie van kracht en stijl, met verbeteringen die verder gaan dan de standaard verwachtingen. Met meer vermogen en een trekkracht tot 2.100 kg biedt de Kuga een krachtige rijervaring. Het stijlvolle ontwerp, beschikbaar in opvallende kleuren op alle modellen, wordt nog eens extra geaccentueerd door het Kuga Active X-model. De keuzevrijheid wordt vergroot met een assortiment aan mogelijkheden om de Kuga naar wens samen te stellen.

INRUILWAARDE WETEN?

Ruil uw huidige auto in voor een gloednieuwe Ford Kuga. Via onze website kunt u alvast een indicatieve waarde opvragen. In de showroom bespreken we graag met u de definitieve inruilwaarde.

Van
€ 43.350,-
Nu voor
€ 39.350,-
Gratis offerte
Liever private lease?
€ 549,- p/mnd
Disclaimer

© 2024 – Alle rechten voorbehouden. Bovenstaande prijs is een adviesprijs, inclusief inruilpremie, btw en bpm en alle kosten die gemaakt moeten worden om uw auto rijklaar te maken, exclusief metallic lak en afleverpakket. De afbeelding kan afwijken van het aangeboden model. Type – en vormgevingsfouten voorbehouden.

HomeFordActiesNieuwe Kuga