Fiat Topolino

Ontdek de Fiat Topolino: De Ultieme Stadsverkenner

De elektrische auto voor iedereen, zelfs voor jongeren: de Topolino is al te rijden door bestuurders vanaf 16 jaar met een bromfietscertificaat.

Of je nu door drukke straten navigeert of verborgen steegjes verkent, de Fiat Topolino biedt de ultieme stadservaring. Met zijn compacte formaat en wendbare prestaties is deze charmante wagen ontworpen om moeiteloos door stedelijke omgevingen te manoeuvreren. Met de Fiat Topolino aan je zijde, ontdek je de stad op een geheel nieuwe manier, zonder compromissen te sluiten op stijl of comfort.

Stijlvolle Functionaliteit: De Kenmerken van de Fiat Topolino

Duik dieper in de kenmerkende functies van de Fiat Topolino en ontdek waarom het de ultieme keuze is voor stadsbewoners die op zoek zijn naar een combinatie van stijl en functionaliteit. Met een indrukwekkende reikwijdte van 75 km en eenvoudig opladen – gewoonweg thuis inpluggen – past de Topolino perfect binnen de nieuwe trend van 30 km/h snelheidslimieten in steden. Simpelheid is zijn geheim: één kleur, één wielontwerp, één interieur en opwindende opties voor personalisatie. De specificaties omvatten de Achterdrager, de Dolcevita Box – een functionele band van stof voor het opbergen van persoonlijke spullen – en vintage chroom-effect spiegels. Met de Fiat Topolino ben je klaar voor een onvergetelijke stadsrit, waarbij functionaliteit en stijl hand in hand gaan.

Waarom Fiat Fiat Topolino Daarom Fiat Fiat Topolino

  • 100% elektrisch
  • Compact
  • Adembenemend design

© 2024 – Alle rechten voorbehouden. Bovenstaande prijs is een adviesprijs, inclusief btw en bpm en alle kosten die gemaakt moeten worden om uw auto rijklaar te maken, exclusief metallic lak en afleverpakket. Type – en vormgevingsfouten voorbehouden.

HomeFiatModellenFiat Topolino