Klaar voor avontuur
Fiat Tipo SW
Nu vanaf
€ 32.990,-
Private lease
€ 469,-

Fiat Tipo SW

De nieuwe Tipo is ontwikkeld met het oog op functionaliteit en volgens het no nonsense principe dat staat voor kwaliteit en bewezen techniek. Fiat introduceerde al eerder de Tipo Sedan. Nu volgen de Hatchback en Stationwagon. Met de nieuwe Tipo-familie bedient Fiat dankzij de verschillende uitvoeringen uiteenlopende doelgroepen. De Tipo is verkrijgbaar met betrouwbare, bekende aandrijflijnen en biedt ongekend veel ruimte. De Tipo Hatchback is met 440 liter bagageruimte de ruimste in zijn segment. Nog ruimer en eveneens aan de top in zijn segment staat de Tipo Stationwagon met 550 liter. Beide Tipo’s zijn met 934 mm beenruimte achterin ook nog eens de ruimste in hun klasse. Bovendien bedraagt het totaal aan opbergvakken aan boord liefst 12 liter.

Connectiviteit

Standaard is de Tipo rijk uitgerust met airconditioning, centrale deurvergrendeling, instrumentenpaneel en een snelheidsbegrenzer. Afhankelijk van de uitvoeringen beschikt de Tipo ook over de volgende opties:

  • Adaptive Cruise Control: het systeem maakt gebruik van radarsensoren om behalve een constante kruissnelheid ook een veilige afstand tot de voorliggers te handhaven.
  • Parkeersensoren: Om gemakkelijker in te parkeren. De sensoren detecteren ieder obstakel voor, naast en achter de auto. Verder word je gewaarschuwd als je een obstakel te dicht nadert.
  • Attention Assist: Dit systeem herkent tekenen van vermoeidheid en concentratieverlies bij de bestuurder. Wanner het systeem vermoeidheid en concentratieverlies waarneemt wordt de bestuurder gewaarschuwd met een geluidsignaal en een melding in het instrumentenpaneel.

Fiat Tipo Occasions

Ben je geïnteresseerd in een Tipo? Maar gaat de voorkeur liever uit naar een (jong) gebruikt model? Dan komt dan goed uit, want bij Wassink Autogroep hebben wij diverse gebruikte Tipo modellen op voorraad van verschillende bouwjaren en met diverse kilometerstanden. Bekijk onze Fiat Tipo occasions.

 

Prijslijst

© 2022 – Alle rechten voorbehouden. Bovenstaande prijs is een adviesprijs, inclusief btw en bpm en alle kosten die gemaakt moeten worden om uw auto rijklaar te maken, exclusief metallic lak en afleverpakket. Type – en vormgevingsfouten voorbehouden.

HomeFiatModellenFiat Tipo SW