Succes kent vele vormen: de Talento biedt ze allemaal.
Fiat Professional Talento
Nu vanaf
€ 17.635,-

Fiat Talento

De bedrijfswagens van Fiat zijn gemaakt voor echte professionals. De cabine van de Fiat Talento is rijk uitgerust met de belangrijkste technologieën. Afhankelijk van de uitvoering is de bedrijfswagens voorzien van een infotainmentsysteem met navigatiesysteem, cruise control met snelheidsbegrenzer, LED dagrijverlichting en parkeersensoren achter.

Het markante design van de Fiat Talento benadrukt zijn veelzijdigheid. De korte motorkap met brede voorruit zorgen voor een stoere aanblik. Het compacte formaat zorgt voor een balans tussen wendbaarheid en laadvermogen, wat deze Fiat bedrijfswagens bij uitstek geschikt maakt voor inzet in en om de stad. De Talento is leverbaar in twee verschillende dakhoogtes, twee lengtes en twee verschillende wielbasisvarianten.

  • Laadvolume: tot wel 8,6 m³
  • Laadvermogen: 1.250 kg
  • Een lengte tot 3,75 meter
Brochure Prijslijst

© 2021 – Alle rechten voorbehouden. Bovenstaande prijs is een adviesprijs, exclusief btw en bpm en alle kosten die gemaakt moeten worden om uw auto rijklaar te maken, exclusief metallic lak en afleverpakket. Getoonde afbeeldingen kunnen afwijken van de beschreven uitvoeringen. Type – en vormgevingsfouten voorbehouden.

HomeFiatModellenFiat Talento