Nu te bestellen
Fiat Professional Scudo
Nu vanaf
€ 26.300,-

Fiat Scudo

De multifunctionele bestelwagen van Fiat Professional is terug!

De nieuwe Fiat Scudo onderscheid zich van andere bestelwagens door zijn uitzonderlijke rijprestraties. Afhankelijk van uw werkzaamheden kunt u kiezen uit verschillende modelvarianten, die verschillen in laadvolume, lengte, laadvermogen en het aantal zitplaatsen. Daarnaast heeft u ook keuze uit vier verschillende krachtbronnen met oplopend vermogen, waarvan de 2.0-liter versie kan worden gecombineerd met een 8-traps automatische transmissie.

Elektrische aandrijving

Overweegt u om over te stappen op elektrisch rijden? Dan is de Fiat E-Scudo de ideale elektrische bestelwagen. Met de krachtigste aandrijflijn heeft de Fiat E-Scudo een bereik tot 350 kilometer in combinatie met een topsnelheid van 130 km/h. Verbaas uzelf over de korte laadtijden die de Fiat E-Scudo aanbiedt. De bestelwagen wordt aangeboden met twee verschillende accuconfiguraties, een pakket van 50 kWh en een pakket van 75 kWh. Bij gelijkstroom-snelladen kan het accupakket, afhankelijk van de grootte van de accu, in slechts 30 of 45 minuten tot 80% worden bijgeladen. Het laadvermogen en laadvolume zijn exact hetzelfde als bij de dieselversies.

Rijcomfort

De rijcomfort van de De Fiat Scudo biedt u het ultieme rijcomfort en is dankzij de ruime verstelmogelijkheden te vergelijken met het rijcomfort van een personenauto. Voor het transporteren van lange voorwerpen is het mogelijk om een luik achter de bijrijderstoel te openen. Hierdoor is de Fiat Scudo voorzien van extra laadruimte. Met een paar eenvoudige handelingen kan de bijrijderstoel ook omgebouwd worden tot een kleine tafel, waaraan u uw lunch kunt eten. Door zijn veelzijdige karakter voldoet deze bestelwagen altijd aan uw transportbehoefte.

Bekijk prijslijst

© 2024 – Alle rechten voorbehouden. Bovenstaande prijs is een adviesprijs, exclusief btw en bpm en alle kosten die gemaakt moeten worden om uw auto rijklaar te maken, exclusief metallic lak en afleverpakket. Getoonde afbeeldingen kunnen afwijken van de beschreven uitvoeringen. Type – en vormgevingsfouten voorbehouden.

HomeFiatModellenFiat Scudo