Orgineel als vanouds
Fiat Panda
Nu vanaf
€ 18.640,-

Fiat Panda

Op zoek naar een stadsauto met hoge instap? Dan is de Fiat Panda wellicht iets voor jou, want deze Fiat is een Crossover. De moderne technologie is bij dit model toegepast waardoor dit model ook beschikt over een infotainmentsysteem, welke van alle gemakken is voorzien. Het exterieur heeft een sportieve uitstraling dit komt door zijn sportieve en avontuurlijke details. De auto is praktisch maar stijlvol ontworpen waardoor er voldoende opbergmogelijkheden zijn.

Panda Occasions

Gaat jouw voorkeur liever uit naar een (jong) gebruikte Fiat? Dan bent u bij Wassink Autogroep aan het juiste adres. Wij hebben namelijk diverse Fiat Panda occasions op voorraad staan van diverse bouwjaren en in verschillende kleuren. Bekijk onze voorraad online of bezoek een van onze Fiat vestigingen.

Waarom Fiat Fiat Panda Daarom Fiat Fiat Panda

  • Zeer comfortabel
  • Leverbaar in diverse kleurcombinatie
  • Digitale radio (DAB+)
Technische specificaties

© 2024 – Alle rechten voorbehouden. Bovenstaande prijs is een adviesprijs, inclusief btw en bpm en alle kosten die gemaakt moeten worden om uw auto rijklaar te maken, exclusief metallic lak en afleverpakket. Type – en vormgevingsfouten voorbehouden. Vermelde vanafprijs is gebaseerd op een leasetermijn van 60 maanden en 10.000 km per jaar, mogelijk dient een aanbetaling of een slotbetaling te worden gedaan. Aanbod op basis van Private Lease Budget. Tarieven afgerond op hele euro’s. Onder voorbehoud van wijzigingen in assurantiebelasting, wegenbelasting en BTW. Leasys behoudt zich het recht voor om onvolledig of incorrect ingevulde aanvragen uit te sluiten van deelname. Leasys Nederland B.V., behoudt zich het recht om de actie zonder opgaaf van reden te wijzigen of te beëindigen.

HomeFiatModellenFiat Panda