De bestelwagen gebouwd voor de stad
Fiat Professional Fiorino
Nu vanaf
€ 12.995,-

Fiat Professional Fiorino

De Fiorino is een compacte bedrijfswagen met een grote uitstraling. Deze Fiat bedrijfswagen onderscheidt zich in zijn segment: hij combineert de ziel van een bedrijfsvoertuig met de looks van een personenwagen. Door zijn unieke eigenschappen biedt hij nog meer prestaties, comfort en functionaliteit. Met daarbij het laadvermogen en de lage verbruikskosten maken dit de ideale bedrijfswagen voor u als ondernemer. Perfect voor stadscentra, behendig in het verkeer, eenvoudig te besturen en te parkeren, het ideale voertuig voor bezorgingen van deur tot deur. Wat uw behoeften ook zijn, de Fiorino staat voor u klaar.

Voorraad nieuw Offerte aanvraag

Veiligheid

Bij de Fiat Fiorino staat veiligheid hoog in het vandaal. Met een uitgebreid pakket aan standaard en optionele veiligheidsvoorzieningen. De Fiorino zorgt voor een optimale bescherming voor zowel de bestuurder als andere inzittenden.

Fiat Fiorino leverbaar als  diesel

De Fiat Fiorino is alleen leverbaar in een diesel motor variant. De motoren hebben een hoog prestatieniveau wat gecombineerd wordt met een milieubewust karakter. De motoren voldoen aan de strenge Euro 6d-TEMP-emissienorm. Speciaal voor ondernemers die milieuverantwoord de weg op willen en maximaal willen besparen. De dieselvariant is ook verkrijgbaar met het EcoJet-pakket: hiermee is een verlaging van de emissie en het brandstofverbruik tot 14% mogelijk.

Brochure

© 2024 – Alle rechten voorbehouden. Bovenstaande prijs is een adviesprijs, exclusief btw en bpm en alle kosten die gemaakt moeten worden om uw auto rijklaar te maken, exclusief metallic lak en afleverpakket. Getoonde afbeeldingen kunnen afwijken van de beschreven uitvoeringen. Type – en vormgevingsfouten voorbehouden.

HomeFiatModellenFiat Professional Fiorino