100% Elektrisch
Fiat Professional e-Doblò
Nu vanaf
€ 29.690,-

Fiat Professional e-Doblò

Met de E-Doblò maakt u uw onderneming klaar voor de toekomst. Behalve met moderne diesel- en benzinemotoren is de Doblò nu ook verkrijgbaar in een volledig elektrische versie. Met zijn 50 kWh-accupakket combineert deze E-Doblò een bereik tot 330 kilometer* met een topsnelheid van 135 km/h. Doordat het accupakket slim is weggewerkt in de voertuigbodem, is laadruimte exact even groot als bij de versies met verbrandingsmotor. En dankzij de mogelijkheid tot DC-snelladen, is een korte laadstop voldoende om weer snel op weg te kunnen naar de volgende klus

Uw Doblò op maat

Dankzij een ruime keuze aan modelversies, lengtes en laadoplossingen is er altijd een Doblò die exact aan uw eisen voldoet. Hoe specifiek die ook zijn! De nieuwe Doblò blinkt uit in slimme oplossingen die zijn gebruiksmogelijkheden verder vergroten. Zo maakt de doorlaadfunctie het mogelijk lange voorwerpen in de laadruimte mee te nemen door een luik in het tussenschot te openen en de bijrijdersstoel neer te klappen. In plaats van die bijrijdersstoel kunt u ook kiezen voor tweepersoons bank waarvan de middelste zitplaats in een handomdraai tot een handig werk- of eettafeltje kan worden worden getransformeerd.

Dankzij zijn brede opening maakt de zijschuifdeur de laadruimte ook goed toegankelijk wanneer er slechts weinig ruimte naast of achter het voertuig is. Optioneel is ook een tweede zijschuifdeur aan de linkerkant verkrijgbaar. Met of zonder ruit.

Bekijk prijslijst

© 2024 – Alle rechten voorbehouden. Bovenstaande prijs is een adviesprijs, exclusief btw en bpm en alle kosten die gemaakt moeten worden om uw auto rijklaar te maken, exclusief metallic lak en afleverpakket. Getoonde afbeeldingen kunnen afwijken van de beschreven uitvoeringen. Type – en vormgevingsfouten voorbehouden. *WLTP-bereik.

HomeFiatModellenFiat Professional e-Doblò