Nu te bestellen
Fiat Professional Ducato
Nu vanaf
€ 29.300,-

Fiat Professional Ducato

De nieuwe Fiat Ducato bedrijfswagen onderscheidt zich door de vele mogelijkheden die hij te bieden heeft. De zwarte grille en koplampomlijstingen met daarbij zijn sportieve nieuwe velgen geven de Ducato een sterke indruk. Standaard beschikt de vernieuwde Ducato over nieuwste veiligheidssystemen met onder andere een aantal innovatieve rijsassistentiesystemen die level 2 autonoom rijden mogelijk maken. Deze zogeheten ADAS-systemen waken op de achtergrond over de veiligheid en grijpen in wanneer het nodig is, zodat u ontspannen achter het stuur zit. De standaard elektrische stuurbekrachtiging draagt verder bij aan het hoge werkcomfort aan boord van de nieuwe Ducato.

Afmetingen Fiat Ducato

De stoere en betrouwbare Ducato is leverbaar in een groot aantal carrosserie varianten:

  • 3 lengtes (L2,L3,L4)
  • 2 hoogtes (H1,H2)

De laadruimte van de Ducato is ontworpen om goederen zo gemakkelijk en efficiënt mogelijk te vervoeren. Zo lopen de achterdeuren door tot aan het dak en kunnen ze tot maximaal 270° worden geopend voor een onbelemmerde toegang tot de regelmatig gevormde laadruimte. De extra lage laadvloer vergemakkelijkt het in- en uitladen van zware goederen.

Fiat Ducato Technologie

Technologie is nog nooit zo belangrijk geweest. Elke ondernemer wilt altijd verbonden zijn. De nieuwe Ducato heeft een uitgebreid infotainmentsysteem. Afhankelijk van de uitvoering beschikt deze Fiat bedrijfswagens over onder andere airconditioning, DAB+ met Apple CarPlay en Android Auto. Het geïntegreerde navigatiesysteem biedt de mogelijkheid om de afmetingen en het gewicht van het voertuig in te voeren, zodat smalle straten, te lage viaducten en bruggen met een gewichtsbeperking bij de routebepaling worden vermeden. Daarnaast is de Ducato voorzien van slimme oplossingen voor het opbergen van documenten en het aansluiten van eigen elektronica biedt  zorgt voor extra gebruiksgemak om de werkdag zo efficiënt mogelijk te benutten.

Bekijk prijslijst

© 2023 – Alle rechten voorbehouden. Bovenstaande prijs is een adviesprijs, exclusief btw en bpm en alle kosten die gemaakt moeten worden om uw auto rijklaar te maken, exclusief metallic lak en afleverpakket. Getoonde afbeeldingen kunnen afwijken van de beschreven uitvoeringen. Type – en vormgevingsfouten voorbehouden.

HomeFiatModellenFiat Professional Ducato