Meer functionaliteit, meer productieviteit
Fiat Professional Doblò
Nu vanaf
€ 12.095,-

Fiat Doblò

De Fiat Doblo is gemaakt voor u als ondernemer om meer werk te kunnen verzetten. De Fiat bedrijfswagen onderscheidt zich met functionele oplossingen als een rechthoekig gevormde laadruimte met een brede schuifdeur. Het laadvolume tot 5 m³ maakt hem geschikt om diverse spullen te vervoeren. Daarmee heeft hij de grootste laadcapaciteit in zijn klasse.

In de Doblò heeft u als ondernemer alles binnen handbereik. Afhankelijk van de uitrusting is de Doblò rijk uitgerust met onder andere een 5 inch infotainmentsysteem met DAB+, cruise control en parkeersensoren achter.

De Fiat Doblò heeft een uitgebreid aanbod in motoren. De prestaties en het brandstofverbruik zijn voor elke krachtbron geoptimaliseerd op basis van het beoogd gebruiksdoel om de bedrijfskosten zo laag mogelijk te houden. Voor ondernemers die een bijdrage willen leveren aan duurzaam rijden is het ook mogelijk om voor een aardgas variant te kiezen in combinatie met een benzinemotor. Op deze manier verbruikt de Fiat Doblò minder C02 uitstoot en draagt u als ondernemer bij aan een duurzamere wereld. Met de diverse accessores die beschikbaar zijn kunt u de bedrijfswagen naar wens aankleden met onder andere een imperiaal.

Brochure Prijslijst

© 2022 – Alle rechten voorbehouden. Bovenstaande prijs is een adviesprijs, exclusief btw en bpm en alle kosten die gemaakt moeten worden om uw auto rijklaar te maken, exclusief metallic lak en afleverpakket. Getoonde afbeeldingen kunnen afwijken van de beschreven uitvoeringen. Type – en vormgevingsfouten voorbehouden.

HomeFiatModellenFiat Doblò