Meer functionaliteit, meer productieviteit
Fiat Professional Doblò
Nu vanaf
€ 19.900,-

Fiat Professional Doblò

De nieuwe Doblò blinkt uit in slimme oplossingen die zijn gebruiksmogelijkheden verder vergroten. Zo maakt de doorlaadfunctie het mogelijk lange voorwerpen in de laadruimte mee te nemen door een luik in het tussenschot te openen en de bijrijdersstoel neer te klappen. In plaats van die bijrijdersstoel kunt u ook kiezen voor tweepersoons bank waarvan de middelste zitplaats in een handomdraai tot een handig werk- of eettafeltje kan worden worden getransformeerd.

De digitale achteruitkijkspiegel* garandeert een optimaal zicht naar achteren en vergemakkelijkt het manoeuvreren. Deze digitale binnenspiegel is voorzien van een 5-inch display waarop het beeld wordt weergegeven van twee achteruitkijkcamera’s: eentje aan de onderzijde van de rechter buitenspiegel en eentje boven de achterdeuren.

© 2023 – Alle rechten voorbehouden. Bovenstaande prijs is een adviesprijs, exclusief btw en bpm en alle kosten die gemaakt moeten worden om uw auto rijklaar te maken, exclusief metallic lak en afleverpakket. Getoonde afbeeldingen kunnen afwijken van de beschreven uitvoeringen. Type – en vormgevingsfouten voorbehouden.

HomeFiatModellenFiat Professional Doblò