Nu in de showroom
De nieuwe Fiat 600e
Nu vanaf
€ 29.490,-

Fiat 600e

Ontdek de nieuwe Fiat 600e

De nieuwe Fiat 600e heeft kenmerken van de iconische voorganger waarnaar hij is vernoemd. De voorliefde voor Italiaanse stijl en het goede leven, Dolce Vita, is in tal van facetten te herkennen. Alles is gericht op zintuiglijke beleving en genieten, geworteld in typisch Italiaans DNA. Opmerkelijk is de interieurverlichting. De ambianceverlichting en de omgevingsverlichting van infotainment zijn afzonderlijk in te stellen in acht verschillende kleuren. Dat maakt in totaal 64 combinaties mogelijk. De bestuurdersstoel is elektrisch verstelbaar en voorzien van een massagefunctie.

Toonaangevend in veiligheid en connectiviteit

De nieuwe Fiat 600e is voorzien van geavanceerde veiligheids- en assistentiesystemen en maakt autonoom rijden (level 2) mogelijk. Dat zijn onder meer Adaptive Cruise Control (ACC), Intelligent Speed Assist (verkeersbordherkenning) en Blind Spot Detection. Tot de beschikbare technologieën behoren ook de Stop&Go-functie, Electric Parking Brake, Autonomous Emergency Braking met voetgangers- en fietsersherkenning en vermoeidheidswaarschuwing Drowsy Driver Detection. Parkeersensoren rondom en een achteruitrijcamera met 180° beeldhoek en dynamische gidslijnen helpen bij het manoeuvreren en het vermijden van parkeerschade. Ook een elektrisch te openen en sluiten achterklep is leverbaar.

Fiat 600e uitvoeringen

De nieuwe Fiat (600e)RED is uitgevoerd in de toepasselijke kleur rood, inclusief de logo’s voor en achter. Er zijn tevens rode accenten op het dashboard en rode designelementen in de stoelbekleding van gerecycled stof te vinden. Ook de cover van de opbergruimte in de centrale console is rood. Overigens is deze versie ook verkrijgbaar in de kleuren zwart of wit. De Fiat (600e)RED is er vanaf € 35.990.

De nieuwe Fiat 600e La Prima is de meest rijk uitgeruste uitvoering. Die biedt 100% stijl en alle mogelijke technologie en comfort om inzittenden onder te dompelen in de Italiaanse Dolce Vita-beleving. De topversie is er in vier verschillende kleurstellingen die verwijzen naar kleuren van het Italiaanse landschap: Sun of Italy, Sea of Italy, Earth of Italy en Sky of Italy. De Fiat 600e La Prima is er vanaf € 40.990.

Waarom Fiat Fiat 600e Daarom Fiat Fiat 600e

  • 100% elektrisch
  • Cruise control
  • Verschillende rijmodi
Technische specificaties
Onze voorraad

Onze voorraad Fiat 600

Bekijk hier onze voorraad. Ziet u hier uw toekomstige 600 staan?

© 2024 – Alle rechten voorbehouden. Bovenstaande prijs is een adviesprijs, inclusief btw en bpm en alle kosten die gemaakt moeten worden om uw auto rijklaar te maken, exclusief metallic lak en afleverpakket. Type – en vormgevingsfouten voorbehouden. Vermelde vanafprijs is gebaseerd op een leasetermijn van 60 maanden en 10.000 km per jaar, mogelijk dient een aanbetaling of een slotbetaling te worden gedaan. Aanbod op basis van Private Lease Budget. Tarieven afgerond op hele euro’s. Onder voorbehoud van wijzigingen in assurantiebelasting, wegenbelasting en BTW. Leasys behoudt zich het recht voor om onvolledig of incorrect ingevulde aanvragen uit te sluiten van deelname. Leasys Nederland B.V., behoudt zich het recht om de actie zonder opgaaf van reden te wijzigen of te beëindigen.

HomeFiatModellenFiat 600e