Nu vanaf
€ 29.490,-

Fiat 600 Hybrid

Ontmoet de Nieuwe Fiat 600: Het Icoon van Stijl en Innovatie

De Fiat 600 keert terug met een verfrissend nieuw ontwerp en geavanceerde functies die de normen in de compacte auto-industrie herschrijven. Met zijn kenmerkende Italiaanse flair en een gedurfde visie op mobiliteit, is de nieuwe Fiat 600 een krachtige combinatie van stijl, efficiëntie en plezier op de weg.

Innovatie in Beweging

Van zijn compacte formaat tot zijn dynamische prestaties, de nieuwe Fiat 600 is gebouwd voor de moderne stedelijke omgeving. Met geavanceerde technologieën zoals een slimme hybride aandrijflijn en geavanceerde connectiviteitsopties, brengt de Fiat 600 de toekomst van autorijden vandaag al binnen handbereik.

Een Persoonlijke Uitdrukking van Stijl

Met een opvallend exterieurontwerp en een verfijnd interieur biedt de nieuwe Fiat 600 een echt unieke rijervaring. Personaliseer uw rit met een scala aan kleuropties en hoogwaardige materialen, en geniet van het comfort en de luxe die alleen een Fiat kan bieden.

Stap in de toekomst van mobiliteit met de nieuwe Fiat 600 – waar innovatie en stijl samenkomen voor een onvergetelijke rijervaring.

© 2024 – Alle rechten voorbehouden. Bovenstaande prijs is een adviesprijs, inclusief btw en bpm en alle kosten die gemaakt moeten worden om uw auto rijklaar te maken, exclusief metallic lak en afleverpakket. Type – en vormgevingsfouten voorbehouden. Vermelde vanafprijs is gebaseerd op een leasetermijn van 72 maanden en 5.000 km per jaar, mogelijk dient een aanbetaling of een slotbetaling te worden gedaan. Aanbod op basis van Private Lease Budget. Tarieven afgerond op hele euro’s. Onder voorbehoud van wijzigingen in assurantiebelasting, wegenbelasting en BTW. Leasys behoudt zich het recht voor om onvolledig of incorrect ingevulde aanvragen uit te sluiten van deelname. Leasys Nederland B.V., behoudt zich het recht om de actie zonder opgaaf van reden te wijzigen of te beëindigen.

HomeFiatModellenFiat 600 Hybrid