RIJDEN WAS NOG NOOIT ZO LEUK
Fiat 500
Nu vanaf
€ 17.790,-

Fiat 500

De Fiat 500 is een van de meest populaire auto’s door zijn Italiaanse charme. Dit iconische model is in 1957 geïntroduceerd en in 2007 opnieuw op de markt gebracht. De vernieuwde 500 heeft zijn karakteristieken vormen behouden en met een mix van stijl en technische innovatie blinkt hij uit in zijn segment. De Fiat 500 is ook elektrisch leverbaar.

De 500 is standaard rijk uitgerust met airconditioning en een multimediasysteem. Daarnaast zijn er meerdere uitvoeringen die beschikken over luxe opties waaronder Cruise control; ideaal als je lange ritten maakt, niet alleen veiliger maar ook een stuk relaxter. Het Adaptieve Cruise control-systeem regelt het handhaven van de ingestelde snelheid en zorgt dat daarbij altijd een veilige afstand tot voorliggers wordt aangehouden. Dankzij Hill Holder rij je ook op de steilste hellingen soepel weg. Het systeem voorkomt dat de auto na het loslaten van het rempaal terugrolt, zonder dat je daarvoor de handrem hoeft te gebruiken. Een ingebouwde DAB-turner die garantie staat voor storings- en ruisvrije digitale radio-ontvangst is ook een onmisbare optie bij vele uitvoeringen. Altijd verbonden willen blijven doe je met Apple CarPlay en Android Auto die volledige integratie met je smartphone mogelijk maken.

Voorraad nieuw Occasions Contact

Fiat 500 elektrisch

De 500 is ook leverbaar in een volledig elektrische uitvoering. Dit is de eerste stadsauto die 100% elektrisch is. Door de elektrische aandrijflijn zorgt dit model voor een geruisloze rit en met een actieradius van 320 km (WLTP) is elk avontuur dichtbij.

Cabrio uitvoering

Stijlvol genieten van het mooie weer doe je in de cabrio-uitvoering. Fiat is een van de weinige merken die een stijlvolle Cabrio in haar assortiment heeft zitten. De Fiat 500 Cabrio wordt vaak afgekort door 500C. De softtop is in vier verschillende kleuren leverbaar: zwart, grijs, beige en rood. Neem contact op met onze verkoopadviseurs voor de mogelijkheden.

Ervaar het tijdens een proefrit

Wij kunnen wel vertellen hoe geavanceerde deze stadsauto met Italiaanse luxe is. Maar eigenlijk moet je het zelf ervaren. Wij nodigen je daarom graag uit voor een proefrit in de 500. Wij hebben ook de elektrische 500 beschikbaar voor een proefrit om het elektrische rijden te ervaren in deze bijzonder luxe stadsauto. Maak nu een afspraak voor een Fiat 500 proefrit.

Fiat 500 Occasions

Ben je op zoek naar een gebruikte Fiat 500? Dan ben je bij Wassink Autogroep aan het juiste adres. Wij hebben namelijk diverse Fiat modellen op voorraad van verschillende bouwjaren met diverse kilometerstanden. Daarbij heb je ook nog de keuze uit meerdere kleuren. Bekijk onze Fiat 500 occasions online of bezoek een van onze Fiat vestigingen om jouw droomauto te komen bewonderen.

Waarom Fiat Fiat 500 Daarom Fiat Fiat 500

  • De ideale stadsauto
  • Cruise control
  • Compleet met technische features
Technische specificaties
Onze voorraad

Onze voorraad Fiat 500

Bekijk hier onze voorraad. Ziet u hier uw toekomstige 500 staan?

© 2024 – Alle rechten voorbehouden. Bovenstaande prijs is een adviesprijs, inclusief btw en bpm en alle kosten die gemaakt moeten worden om uw auto rijklaar te maken, exclusief metallic lak en afleverpakket. Type – en vormgevingsfouten voorbehouden. Vermelde vanafprijs is gebaseerd op een leasetermijn van 72 maanden en 5.000 km per jaar, mogelijk dient een aanbetaling of een slotbetaling te worden gedaan. Aanbod op basis van Private Lease Budget. Tarieven afgerond op hele euro’s. Onder voorbehoud van wijzigingen in assurantiebelasting, wegenbelasting en BTW. Leasys behoudt zich het recht voor om onvolledig of incorrect ingevulde aanvragen uit te sluiten van deelname. Leasys Nederland B.V., behoudt zich het recht om de actie zonder opgaaf van reden te wijzigen of te beëindigen.

HomeFiatModellenFiat 500